Λατρεύει τους σκύλους και γιόρτασε με ένα πρωτότυπο τρόπο τα 100α γενέθλιά του

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν την τύχη να ζήσουν έναν αιώνα. Αλλά ένας κάτοικος του Σαν Χοσέ όχι μόνο πρόλαβε να δει τη μέρα που έγινε επίσημα εκατοντάχρονος, αλλά το γιόρτασε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο δρ Ρόμπερτ Μουρ έκλεισε τα 100α γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από την αγάπη περίπου 200 αξιολάτρευτων σκύλων και των ανθρώπων τους.

Σύμφωνα με το NBC Bay Area, η οικογένεια του Μουρ αποφάσισε να του κάνει την απόλυτη έκπληξη γενεθλίων προσκαλώντας τους γονείς σκύλων να τα παρελάσουν μπροστά από το σπίτι του για να χαιρετίσουν τον εορτάζοντα που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η οικογένεια του Μουρ απηύθυνε το κάλεσμα για την παρέλαση στην εφαρμογή Nextdoor και δεν περίμενε πολύ κόσμο να εμφανιστεί. Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ήταν μια συγκλονιστική ανταπόκριση από την κοινότητα της Καλιφόρνιας στην οποία διέμεναν. Αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ηλικιωμένου άνδρα, καθώς ο Μουρ, ο οποίος είναι συνταξιούχος πρύτανης από το Σαν Χοσέ, τυχαίνει επίσης να είναι μεγάλος λάτρης των σκύλων.

Γνωρίζοντας την αγάπη του για τα σκυλιά, η οικογένεια Μουρ αποφάσισε να κάνει τα 100ά γενέθλιά του ξεχωριστά προσκαλώντας μερικούς τριχωτούς φίλους από τη γειτονική περιοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις. Η κόρη του Μουρ, Άλισον, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι δεν περίμενε περισσότερα από 20 με 30 σκυλιά να εμφανιστούν στη γιορτή και έμεινε άναυδη όταν είδε την τεράστια ανταπόκριση.

Η ουρά ήταν αρκετά μεγάλη αφού επεκτάθηκε σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο της περιοχής φτάνοντας μέχρι το τέλος του δρόμου. Τα σκυλιά ήταν επίσης ντυμένα για τη γλυκιά περίσταση. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες φόρεσαν στα κατοικίδιά τους καουμπόικα καπέλα και κάποιοι ήρθαν ακόμη και φορώντας σμόκιν. Σκύλοι με αναπηρία συμμετείχαν επίσης στην παρέλαση των σκύλων και ο Μουρ ήταν πολύ συγκινημένος αφού χάιδευε κάθε τετράποδο που περνούσε από μπροστά του.

Ο δημοφιλής λογαριασμός WeRateDogs στο Twitter μοιράστηκε φωτογραφίες και ένα βίντεο από την παρέλαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ