Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε «Το Κίνημα της Μπαντάνας» για τα ζωάκια

Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα με τον δικό της πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο, χωρίς κάρτες και φυλλάδια που ρυπαίνουν την πόλη.

Το ονόμασε «Το Κίνημα της Μπαντάνας» όπου φτιάχνει μαντήλια για το λαιμό (αλλά και τα μαλλιά) για όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν το έργο που γίνεται στην Γλυφάδα για το πράσινο, το περιβάλλον και τα ζώα, με στόχο την συμμετοχή της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

«Πολύχρωμα φουλάρια, χειροποίητα, που θα φοράμε στα κατοικίδια μας, θα φοράμε κι εμείς με κάθε έξυπνο τρόπο και θα ανεβάζουμε μια φωτογραφία στην ομάδα», γράφει η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων κ. Μηλιαρέση που με αυτό τον τρόπο της δείχνετε ότι είστε όλοι μαζί, για τα καλύτερα αποτελέσματα στις δράσεις για την προστασία των αδέσποτων της πόλης και όλων των ζώων που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας.

«Πάντα η συνεργασία κατοίκων και Δήμου, φτάνει τους στόχους πιο γρήγορα», όμως να διασκεδάσουμε και λίγο, υπογραμμίζει.

Ορισμένα από τα πιο όμορφα μοντέλα φορούν μπαντάνες δια χειρός Μαίρης Μηλιαρέση (Φωτο Fcebook | Το Κίνημα της Μπαντάνας Μαίρη Μηλιαρέση)

Τις μπαντάνες τις έχει στο γραφείο της και θα χαρεί πολύ να περάσετε, να γνωριστείτε, να μιλήσετε για όλα όσα έχουν γίνει, όσα γίνονται και όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον.

Στη συνέχεια θα σας χαρίσει την όμορφη πολύχρωμη χειροποίητη μπαντάνα δωράκι από εκείνη, με πολλή αγάπη και την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να υλοποιήσουν άμεσα “τα καλύτερα που είναι μπροστά” με Δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου.

Μαίρη
Το γραφείο της Μαίρης Μηλιαρέση “ντύθηκε μπαντάνες” και σας περιμένει (Φωτο Fcebook | Το Κινημα της Μπαντάνας Μαίρη Μηλιαρέση)

«Σας καλώ στο γραφείο μου Διαδόχου Παύλου 26 (Τεχνική υπηρεσία) στην παραλία Γλυφάδας να πάρετε την μπαντάνα για τα ζωάκια σας και όχι μόνο!»

«Θα συναντηθούμε, θα συζητήσουμε, και θα προχωρήσουμε μαζί προς τις εκλογές, με οδηγό τον Δήμαρχό μας Γιώργο Παπανικολάου, για ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα στον Δήμο μας! Περιμένω τη συμμετοχή σας για να ετοιμάσω καφέδες», συμπληρώνει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ