Η Μαρία Μπακοδήμου θρηνεί την απώλεια του σκύλου της, Μικέ – «Έχω αποσυντονιστεί αρκετά»

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε την Κυριακή 31 Μαρτίου τα δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο της σκύλο που ήταν ο κολλητός της τα τελευταία 17 χρόνια.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση συνοδευόμενη από πολλαπλές φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία ενημερώνει τους ακόλουθους της ότι έφυγε από τη ζωή πριν από 25 ημέρες ο σκύλος της, Μικές, που της κρατούσε συντροφιά τα τελευταία 17 χρόνια.

Η Μαρία Μπακοδήμου, γράφει: «Ο Μικές μου εδώ και 25
μέρες έφυγε. Δεν μπορούσα να το κάνω ανάρτηση. Όλο αυτό το διάστημα το κινητό μου πετούσε συνεχώς φωτογραφίες του και με βασάνιζε. Έχω αποσυντονιστεί αρκετά. Ήταν ο κολλητός μου 17 χρόνια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αποφάσισα να τον αποχαιρετήσω με μια ανάρτηση για να αποδεχτώ αυτόν το κύκλο που έκλεισε. Το ξέρω ότι με καταλαβαίνετε εσείς που το έχετε ζήσει. Γεια σου Μικεδάκο μου 💔»

Η αγαπημένη οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα. Πρόσφατα απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της στα πλημμυροπαθή ζώα.

Συγκεκριμένα, έχει άλλο ένα σκυλάκι, την Ευτυχία, την οποία υιοθέτησε τον περασμένη Σεπτέμβριο από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Η Ευτυχία σώθηκε από τον Ερυθρό Σταύρο μέσα από το ποτάμι της Λάρισας. Μάλιστα της χάρισε και το επίθετο “Μακαρόνι” γιατί, όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά, “χώνεται σε όλες τις χαραμάδες και την ψάχνεις”.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ