Μεγάλη ζημιά από τους ισχυρούς ανέμους υπέστησαν τα πανιά σκίασης του καταφυγίου της Πάρου

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Σάββατο 25/11, το νησί της Πάρου, εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας Bettina με αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλη ζημιά τα πανιά σκίασης στο καταφύγιο της Πάρου «PAWS – Paros Animal Welfare Society».

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν από το καταφύγιο, οι πολύ ισχυροί άνεμοι που έπληξαν το νησί – περίπου 100χλμ/ώρα – κατέστρεψαν 13 από τις 16 πανιά τα οποία παρείχαν προστασία στα ζώα από τη βροχή και τον ήλιο και το κόστος αντικατάστασής τους είναι υπέρογκο.

«Η καλύτερη προσφορά που πήραμε για την αντικατάσταση τους είναι 1.700€!», αναφέρουν, ένα κόστος το οποίο είναι σημαντικό για τους εθελοντές οι οποίοι κάνουν έκκληση για βοήθεια. «Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα σημαντικό κόστος για εμάς, οποιαδήποτε δωρεά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!», επισημαίνουν.

Η αντικατάσταση πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε όλα τα ζωάκια – μεγάλα και μικρά – είναι ασφαλή από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να τα αντικαταστήσουμε άμεσα, προκειμένου να προστατεύσουμε τα σκυλιά και τα κουτάβια μας από τις άσχημες καιρικές συνθήκες…
Παρακαλώ βοηθήστε μας με όποιο ποσό μπορείτε», τονίζουν.

PAWS – Paros Animal Welfare Society

Για να στηρίξετε το καταφύγιο σε αυτή την ανάγκη, μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό του φιλοζωικού σωματείου:

Paypal: [email protected]
Alphabank: IBAN GR3601406250625002101069137


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ