Μπες στο πνεύμα των Χριστουγέννων και γίνε ξωτικό ενός αδέσποτου σκύλου – Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και φέτος σίγουρα θα είναι διαφορετικές για όλους!

Για τα σκυλάκια του Φιλoζωικού Νέας Φιλαδέλφειας, όμως, οι μέρες θα είναι ακόμα πιο μοναχικές. Οι λιγοστοί εθελοντές και επισκέπτες του θα αραιώσουν λόγω προσωπικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων, οι υιοθεσίες θα είναι όπως πάντα μειωμένες και οι δωρεές, λόγω και της δύσκολης εποχής που διανύουμε, έχουν ήδη ελαχιστοποιηθεί.

Φέτος, για άλλη μια φορά, χρειάζονται τη βοήθειά σας για να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε τα ζωάκια του καταφυγίου να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη δική τους οικογένεια αλλά και όσα μείνουν πίσω να νιώσουν όσο πιο πολλή αγάπη γίνεται.

Διαλέξτε ένα ζωάκι και γίνετε το καλό του ξωτικό των Χριστουγέννων!

Η αποστολή σας είναι απλή αλλά τόσο σημαντική: Να το προωθήσετε μέχρι τα Χριστούγεννα όσο περισσότερο μπορείτε ώστε να βρει το δικό του σπίτι!

Τι πρέπει να κάνετε:

  • Επιλέξτε ένα ζωάκι από το album και ενημερώστε τον φιλοζωικό σύλλογο με μήνυμα για να σας στείλουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό καθώς και φωτογραφία “εκπροσώπησης”.
  • Ξεκινήστε να το κοινοποιείτε στο Facebook, σε άλλα sites, ενημερώστε φίλους, γνωστούς και κάνετε ότι μπορείτε για να του βρείτε μια οικογένεια ή να το βοηθήσετε με άλλους τρόπους αν το ζωάκι δεν είναι έτοιμο για υιοθεσία.
  • Παράλληλα μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να του κάνουν κάποιο δωράκι (πχ. ένα νέο περιλαίμιο, κάποιο φάρμακο που παίρνει, τροφή, παιχνίδια κτλ.)
  • Εάν το ζωάκι που διαλέξατε βρει σπίτι, τότε θα ξέρετε ότι κάνατε πολύ καλή δουλειά σαν ξωτικό.

Και όσα ζωάκια όμως δεν υιοθετηθούν, φέτος δεν θα νιώσουν μόνα, αφού θα έχετε προσπαθήσει τόσο πολύ για αυτά!

Τα ξωτικά τους (δηλαδή εσείς) μπορείτε να τα επισκεφτείτε, να τα γνωρίσετε και να δώσετε τα δωράκια τους!

Επιπλέον, σας καλούν να έρθετε και στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στις 16-17 Δεκεμβρίου και να δώσετε και εκεί τα δωράκια τους αλλά οι εθελοντές θα ήθελαν πάρα πολύ και να τα επισκεφτείτε στο χώρο φιλοξενίας του συλλόγου για να γνωρίσετε το ζωάκι που θα εκπροσωπήσετε ώστε να μην είναι για εσάς μόνο μια απλή φωτογραφία.

Κάθε αδέσποτο χρειάζεται να έχει ένα σπίτι… και για να το έχει, χρειάζεται εσάς…


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ