Ξεκινά το 6ο και τελευταίο για φέτος τεράστιο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων στις Σέρρες

Με μεγάλη χαρά ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ ανακοινώνει το δικό του χριστουγεννιάτικο δώρο για τους τετράποδους φίλους του.

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ξεκινά το 6ο και τελευταίο για φέτος τεράστιο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα «μαμούθ» 14 ημερών όπου η οργάνωση Κτηνίατροι σε Δράση με τους υπέροχους γιατρούς της μαζί με τα μέλη και όλους τους εθελοντές του ΦΟΣ θα βοηθήσουν για άλλη μια φορά ουσιαστικά, στην πράξη και όχι στη θεωρία, ζώα κ ανθρώπους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, οργανωθείτε, κινητοποιηθείτε και βοηθήστε τις γειτονιές, όλα τα σημεία της πόλης και των χωριών να γίνουν πιο ανθρώπινα και φιλικά για όλους.

Οι γάτες θα μεταφέρονται στο ιατρείο που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Σέρρων-Νεοχωρίου αποκλειστικά και μόνο σε μποξ μεταφοράς. Προσοχή, όχι σε κούτες ή τσάντες.

Μπορείτε να έρθετε στο κέντρο διάσωσης ώστε να σας δανείσουν μποξ ή παγίδες.

Οι εθελοντές θα χρειαστούν την πολύτιμη βοήθεια σας σε υποσέντονα όπως και καθαριστικά πατώματος και επιφανειών τύπου Dettol για την απολύμανση του χώρου.

Το πρόγραμμα στειρώσεων θα διεξαχθεί μόνο με ραντεβού.

Στείλτε μήνυμα με περιοχή, αριθμό γατών και το τηλέφωνο του ανθρώπου που ταΐζει ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ