Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απέκτησε κουτάβι με το όνομα Σνόου – Έντονη κριτική από την PETA

Στις 23 Αυγούστου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε τον νέο έρωτα της ζωής της, ένα θηλυκό κουτάβι ράτσας Μαλτέζ με το όνομα Σνόου.

Μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τον μικροσκοπικό σκύλο να παίζει με μια μπλε πιπίλα, να σκαρφαλώνει στα πόδια της και γενικά να διασκεδάζει παίζοντας. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μόλις μία ημέρα μετά το διαζύγιο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

«Σας παρουσιάζω τη Σνόου … το μἐλος της οικογένειας … είναι ο κόσμος της και εμείς απλά ζούμε μέσα σε αυτόν», έγραψε η Μπρίτνεϊ στις 23 Αυγούστου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ Σπιρς έχασε την επιμέλεια του σκύλου της Πόρσα, του Ντόμπερμαν που της χάρισε ο Σαμ Ασγκάρι τον Οκτώβριο του 2021. Η Πόρσα έγινε πρωτοσέλιδο τον Φεβρουάριο του 2023 όταν ο σκύλος δραπέτευσε από την αυλή τους και δάγκωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Η ασφάλεια της Σπίαρς κατάφερε να ανακτήσει την Πόρσα ενώ ο άνδρας δεν είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Μαζί με τη Σνόου, η Σπιρς θα κρατήσει τον Σόγιερ, τον Αυστραλιανό Ποιμενικό της, και τη Γουέντι, τη γάτα Βεγγάλης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Η αντίδραση της PETA για το νέο απόκτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η PETA άσκησε έντονη κριτική για την επιλογή της τραγουδίστριας να αγοράσει ένα κουτάβι αντί να υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Υπολογίζεται ότι 70 εκατομμύρια σκύλοι και γάτες παλεύουν να επιβιώσουν στους δρόμους στις ΗΠΑ και η αγορά ενός σκύλου συμβάλλει σε αυτόν τον αριθμό. Για κάθε κουτάβι που αγοράζεται, υπάρχει ένα λιγότερο σπίτι για ένα ζώο καταφυγίου.

Όταν άνθρωποι με επιρροή αγοράζουν κουτάβια, τα εκτροφεία κουταβιών ζητωκραυγάζουν και τα καταφύγια ζώων παρακολουθούν την κρίση των άστεγων ζώων να επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο. Με αυτό την χαριτωμένη ανάρτηση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταδίκασε αμέτρητα σκυλιά σε καταφύγια σε περισσότερες μέρες χωρίς αγάπη, ένα άνετο κρεβάτι ή μια ευκαιρία για μια πραγματική ζωή. Θα μπορούσε να είναι μια δύναμη για το καλό και να υιοθετηθεί, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να είναι τοξική, και τα ζώα θα το πληρώσουν με τη ζωή τους.

Είναι ανεύθυνο να φέρνουμε περισσότερα σκυλιά στον κόσμο, όταν τόσα πολλά είναι ήδη εδώ, απελπισμένα για αγαπημένα σπίτια. Και η αγορά από έναν “ιδιώτη εκτροφέα” δεν είναι καλύτερη από το να πηγαίνει κανείς σε ένα pet shop ή σε ένα εκτροφείο κουταβιών. Αν αγοράσετε έναν σκύλο, σκοτώνετε την ευκαιρία ενός άλλου σκύλου να βρει σπίτι. Τελεία και παύλα».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ