Νέα Φιλαδέλφεια: Ομάδα νεαρών έκλεψε και επιτέθηκε σε εθελόντρια και κακοποίησε μέχρι θανάτου δύο ζώα

Θύμα κλοπής και επίθεσης έπεσε εθελόντρια στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάρτυρας κακοποίησης μέχρι θανάτου δύο αδέσποτων ζώων από ομάδα νεαρών στο Άλσος.

Σύμφωνα με το θύμα, πριν από κάποιο διάστημα δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών Ρομά ηλικίας 17 και 18 ετών περίπου μέσα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι αφού την έκλεψαν και της επιτέθηκαν, κακοποίησαν μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια της δύο από τα ζώα του καταφυγίου, τα οποία εκείνη τη στιγμή σίτιζε ως εθελόντρια.

Σύμφωνα με την εθελόντρια, οι φερόμενοι ως δράστες είχαν προβεί σε ανάλογες επιθέσεις σε διερχόμενους του άλσους, ενώ όπως καταγγέλλει, πριν λίγες ημέρες έριξαν μολότοφ στο χώρο του αναρρωτηρίου και βγήκε έντρομος ο εθελοντής Παναγιώτης Μιχάλης να δει τι συμβαίνει.

Για τα συμβάντα ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας, κ. Σπύρος Μπερδέσης και κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Η αστυνομία στη συνέχεια έδωσε οδηγίες να τηλεφωνούν αμέσως στην άμεση δράση – ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει κάτι – και επ᾽ ουδενί να μην προβαίνουν σε προσωπική εμπλοκή μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ