Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Υπερήφανα ποστάρω τη φωτογραφία που ταΐζω το γατί στο γραφείο μου»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης δείχνει την ευαίσθητη φιλοζωική πλευρά του αναρτώντας μία φωτογραφία μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook που τον δείχνει να ταΐζει ένα νεογέννητο γατάκι στην αγκαλιά του. 

Με αφορμή την ανάρτησή του, ο υφ. Πολιτισμού δέχτηκε κριτική μέσα από δημοσίευμα στο οποίο σχολιάζεται η κίνηση του να φροντίσει ένα γατάκι που έσωσε τις ημέρες του Πάσχα. 

«Με ξεπερνά η υποκρισία μιας μερίδας ανθρώπων που το παίζουν προοδευτικοί και μέσα τους κρύβουν απύθμενο συντηρητισμό και φυσικά τόση τοξικότητα όση το βάρος τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

«Δεν θα αλλάξω και χαρακτήρα για να ικανοποιήσω ξεπερασμένα στερεότυπα που δεν με αφορούν καν», συνεχίζει ο υφυπουργός Πολιτισμού.  

«Βγήκε πάλι σήμερα γνωστή συντάκτρια γνωστής εφημερίδας να πει ότι επειδή έσωσα ένα γατί το Πάσχα από τον δρόμο και το φροντίζω ακόμα δεν ασχολούμαι με την δουλειά μου. Σωστά, έπρεπε ίσως να πετάω στάμνες από μπαλκόνια το Πάσχα, να σουβλίζω αρνιά και να φωτογραφίζομαι τσουγκρίζοντας αυγά γιατί αυτά κάνουν οι σωστοί πολιτικοί οι σένιοι. Φυσικά τότε δεν θα μου έλεγε ότι δεν ασχολούμαι με τη δουλειά μου. (Ψέματα, και τότε θα το έλεγε αλλά δεν θα το συνέδεε με το Πάσχα)», έγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού.

«Ή έπρεπε ως άντρας πολλά βαρύς να έχω αφήσει το γατί να πεθάνει στον δρόμο ή να το φορτώσω π.χ. σε κάποιον συνεργάτη μου», σημείωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού συνέχισε γράφοντας πως ποστάρει «υπερήφανα» τη φωτογραφία στην οποία ταΐζει τη γάτα στο γραφείο του. «Πήρε 2 λεπτά με το ρολόι. Πριν και μετά συνέχισα τη δουλειά μου, εκπλήρωσα πλήρως τα καθήκοντά μου, έκανα συναντήσεις, συσκέψεις, μίλησα σε ένα συνέδριο, προχώρησα έργα αρμοδιότητας μου», επεσήμανε.

«Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω πάει διακοπές, δεν έχω κλείσει το κινητό μου, αλλά δεν θα αλλάξω και χαρακτήρα για να ικανοποιήσω ξεπερασμένα στερεότυπα που δεν με αφορούν καν», τόνισε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

«Αν θέλουν να γεμίσουν τη στήλη τους ας γράψουν ένα κείμενο αυτοκριτικής για τον τρόπο που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα στην υπόθεση Γεωργούλη. Μαχητές δικαιωμάτων αλά καρτ και βάσει κομματικής ταυτότητας δεν γίνεται παιδιά, λυπάμαι. Και μετά σας έφταιξε ο γάτος, τι ντροπή», κατέληξε στην ανάρτησή του.


Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια που τον συγχαίρουν για την ευαισθησία που έδειξε για το ζωάκι. 

«Τα συγχαρητήρια μου για την ενσυνείδητη αγάπη σας στα κατοικίδια!! Είναι αυτή η καλλιέργεια (άσχετη με την μόρφωση, που, πολλές φορές, οδηγεί σε… παραμόρφωση!!), που μας διακρίνει ποιοτικά, από τους πολλούς…» γράφει ένα χρήστης 

«Δείχνει στάση ζωής το να έχει ένας πολιτικός κοινωνική, οικολογική και φιλοζωική συνείδηση», έγραψε άλλος χρήστης. 

Διαβάστε όλοκληρη την ανάρτησή του

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ