Νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο στην Πολωνία είναι ένας αδέσποτος γάτος!

Υπάρχει μία παχουλή ασπρόμαυρη γάτα που είναι νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο στην πολωνική πόλη Στσέτσι.

Ο Γκάτσεκ ο γάτος, ένα αιλουροειδές που κυκλοφορεί ελεύθερα και ζει σε ένα κουτί στην οδό Καζούμπσκα, στην έβδομη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας, τραβάει την προσοχή των ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Η πινακίδα πίσω από το σπιτάκι της γάτα γράφει “Ευχαρίστως ποζάρω για φωτογραφίες, αλλά παρακαλώ μη με χαϊδεύετε όταν παίρνω έναν υπνάκο”, Φωτο Kot Gacek/Szczeciński celebryta, Facebook

Έχοντας λάβει δεκάδες κριτικές πέντε αστέρων, η καρφίτσα “Kot Gacek” στον χάρτη, κοντά σε ένα κατάστημα που πουλάει τσάντες με το πρόσωπό του, έχει ξεπεράσει σε ζήτηση αξιοθέατα, όπως ένα αναγεννησιακό κάστρο.

Ο γάτος είναι κάτοικος της πόλης εδώ και πολλά χρόνια, κερδίζοντας τη συμπάθεια ντόπιων και επισκεπτών, αλλά η διεθνής φήμη του εκτοξεύτηκε μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο του 2020 από το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο wSzczecinie.

Μερικοί από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων παρατήρησαν τον Γκάτσεκ και του έχτισαν ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι για καταφύγιο και άρχισαν να τον φροντίζουν. Ο γάτος, ο οποίος είναι στειρωμένος, υιοθετήθηκε κάποτε, αλλά έκλαιγε μέσα στη νύχτα και ήθελε να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Το βίντεο στο YouTube για τον Γκάτσεκ συγκέντρωσε 866.000 προβολές και ο κόσμος άρχισε να εμφανίζεται για να τραβήξει φωτογραφίες του γάτου και να τον χαϊδέψει. Ένας από τους θαυμαστές του Γκάτσεκ δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να καταγράφει τη ζωή του, ο οποίος έχει 19.000 ακόλουθους, ενώ ένας άλλος θαυμαστής του δημιούργησε πρόσφατα μια σελίδα στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ