Η Ντόλι Πάρτον παρουσιάζει το σόου “Dolly Parton’s Pet Gala” αφιερωμένο στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, τα σκυλιά!

Το δίωρο ψυχαγωγικό σόου του CBS, “Dolly Parton’s Pet Gala”, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό σόου με αποκλειστικές εμφανίσεις από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής και μια μοναδική πασαρέλα που εκθέτει τα καλύτερα της μόδας για σκύλους, με τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Ντόλι Πάρτον, καθώς και της σειράς αξεσουάρ για κατοικίδια Doggy Parton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doggy Parton (@doggyparton)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

Η βασίλισσα της κάντρι, συνοδεύτηκε στο ροζ χαλί από τη συμπαρουσιάστρια Τζέιν Λιντς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doggy Parton (@doggyparton)

«Έχω φιλοξενήσει ή συνδιοργανώσει πολλές εκπομπές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένη για τη συνδιοργάνωση μιας εκπομπής απ’ ό,τι για τη συμμετοχή μου σε αυτό το γκαλά για τα κατοικίδια! Αγαπώ τα ζώα. Έχω όλα τα είδη, και φυσικά, πάντα είχα μικρά σκυλιά γύρω μου, αλλά και μεγάλα! Θα έχουμε μερικά από όλα τα είδη και τα χρώματα στην εκπομπή, και δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό για μένα από το να κάνουν τα ζωάκια αυτό που κάνουν καλύτερα, και ανυπομονώ! Υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά πράγματα και ξέρω ότι όλοι οι φιλόζωοι εκεί έξω θα λατρέψουν αυτή την εκπομπή», δήλωσε η Ντόλι Πάρτον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CMT (@cmt)

Εκτός από τα κομψά σκυλάκια που βγήκαν στην πασαρέλα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για σκύλους, το σόου θα περιλαμβάνει και καλεσμένους που εμφανίστηκαν μαζί με αγαπημένα κατοικίδια, όπως η Ντρου Μπάριμορ, η Κρίστεν Μπελ, η Κρίστιν Τσένογουεθ, η Μάργκαρετ Τσο, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο Κάρσον Κρέσλεϊ, ο Τζιμ Ναντζ και η Τζέσικα Σίμπσον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

Η Ντόλι Πάρτον λατρεύει τα ζώα και στις 14 Φεβρουαρίου γιόρτασε τα γενέθλια του γαλλικού μπουλντόγκ της, Billy The Kid. Ο Billy ήταν η έμπνευση για το παιδικό βιβλίο της Πάρτον του 2023, Billy the Kid Makes It Big.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)



Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ