Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη – Παράνυφος ο σκύλος τους, Τζέρι!

Τον επί χρόνια σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη, παντρεύτηκε ο γνωστός συγγραφέας, Αύγουστος Κορτώ στο δημαρχείο της Αθήνας.

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε γνωστή την είδηση του γάμου του με τον Αναστάσιο Σαμουηλίδη, αναρτώντας φωτογραφίες στα social media, γράφοντας: «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου».

Φυσικά πάντα δίπλα στο ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν και ο Τζέρι, το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Ο σύντροφός του Αναστάσιος Σαμουηλίδης μοιράστηκε, επίσης, μία φωτογραφία από τον γάμο, στην οποία έγραψε, «Just married».

Στη συνέχεια, φίλοι του ζευγαριού, που ήταν παρόντες στον γάμο, δημοσίευσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους στιγμιότυπα από την «ένωσή» τους.

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε μία ακόμα ανάρτηση, εκφράζοντας έτσι τα συναισθήματά του, απευθυνόμενος στον νεότερο εαυτό του. Δημοσίευσε μία φωτογραφία του, στην οποία χαμογελά στον καθρέφτη και δείχνει τη βέρα του, γράφοντας:

«Και τώρα που κόπασε λίγο το καρδιοχτύπι… Τι άλλαξε, πέρα απ’ τη γιορτή, τη χαρά, την αγάπη των ανθρώπων της καρδιάς μου – κι αυτή τη μικρή λάμψη στο χέρι μου; Όσο κρατούσε η τελετή, όσο φιλούσα κι αγκάλιαζα τον άντρα μου, μέσα στους φίλους έστεκε, αόρατο σχεδόν, ένα παιδί δεκάξι χρόνων. Με κοίταζε με κατάπληξη, δυσπιστία, κι άπληστη λαχτάρα. Τον σκέφτομαι συχνά, μα ο νέος ποτέ του δεν είχε τολμήσει να με ονειρευτεί. Κανείς δεν μ’ άκουσε όταν του είπα να πλησιάσει, και να βολευτεί – άλλωστε, τόσα χρόνια, ζει μέσα μου… Αγόρι αλαφροΐσκιωτο, που έλεγε κι ο Γκάτσος, Πετρή της ξεχασμένης μοναξιάς, τα καταφέραμε. Η ζωή μας επεφύλασσε τον Τάσο».

Η Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου, έγινε η 16η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η πρώτη ορθόδοξη, στην οποία αναγνωρίζεται η ισότητα στο πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ