Ο Δήμαρχος Βριλησσίων μας συστήνει την Χόλυ, το νέο μέλος της οικογένειάς του

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, το πάρκο Μ. Θεοδωράκης στα Βριλήσσια γέμισε χαρούμενες ουρές και όμορφα χαμόγελα στην ημέρα υιοθεσίας που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην γιορτή για να γνωρίσει τα αδεσποτάκια από κοντά με την ελπίδα να υιοθετηθούν. Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Δήμου Βριλησσίων ο οποίος προσπαθούσε να βρει σπίτια στα σκυλάκια και μάλιστα δεν… αντιστάθηκε στην ομορφιά μίας κουκλίτσας τετράποδης!

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος, Γιάννης Πισιμίσης, έφυγε από το πάρκο κρατώντας αγκαλιάς το νέο μέλος της οικογένειάς του, την χαριτωμένη σκυλίτσα που ακούει στο όνομα «Χόλυ».

Ο Δήμαρχος του Δήμους Βριλησσίων έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Χόλυ καλώς μας ήρθες!»

Ο φιλοζωικός σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο για τη φιλοξενία αλά και συγχαίρει τον Δήμαρχο που έδωσε το καλό παράδειγμα υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια του: «Πολλές ευχαριστίες στον Δήμος Βριλησσίων για τη φιλοξενία στο υπέροχο Πάρκο τους, στον εκπληκτικό Δήμαρχο του που όχι μόνο υιοθέτησε ο ίδιος ένα από τα αδέσποτα και μας αλλά είναι εδώ και προσπαθεί να βρει σπίτια και στα υπόλοιπα!»

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του 4ου Συστήματος Προσκόπων Βριλησσίων και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ