Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα Βριλήσσια

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 –μια μέρα πριν από την Πρωταπριλιά– από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», θα σας περιμένουν με χαρούμενες ουρίτσες στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) στα Βριλήσσια.

Ελάτε οικογενειακώς να τα γνωρίσετε και να βρείτε ανάμεσά τους έναν νέο παντοτινό φίλο, τόσο καλό που θα δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι είναι αληθινός!

Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές του συλλόγου, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια που φροντίζουν.

Η γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του 4ου Συστήματος Προσκόπων Βριλησσίων και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια και οι εθελοντές θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, NexGard Spectra, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.
Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ