Ο Δήμος Γλυφάδας απέκτησε όχημα για την περισυλλογή, μεταφορά και φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Ένα νέο όχημα για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων απέκτησε ο Δήμος Γλυφάδας.

Όπως ενημέρωσε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, ένας ακόμα στόχος πραγματοποιήθηκε αφού ο Δήμος απέκτησε ένα πλήρως οργανωμένο όχημα με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την περισυλλογή, μεταφορά και φροντίδα των τετράποδων κατοίκων της Γλυφάδας.

Το όχημα είναι πλήρως επανδρωμένο, με οδηγό και ειδικά εκπαιδευμένη υπάλληλο με πολλά χρόνια εθελοντική προσφορά και προϋπηρεσία.

«Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μας παρέχει απλόχερα όποια βοήθεια και στήριξη χρειάζονται τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς της πόλης μας», αναφέρει η κ. Μαίρη Μηλιαρέση.

Η κ. Μηλιαρέσει αναφέρει ότι ετοιμάζονται κι άλλες δράσεις με σκοπό την μείωση των αδέσποτων γατών μέσω των στειρώσεων και γενικότερα την ευζωία όλων.

«Οι σκύλοι με την πολύτιμη στήριξη, την πολύχρονη προσπάθεια και την εξαιρετική δουλειά του ΣΠΑΖ είναι υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις αδέσποτους στη Γλυφάδα», υπογραμμίζει.

«Το μεγάλο στοίχημα που χρειάζεται η βοήθεια όλων μας, είναι να βρίσκονται οικογένειες και να έχουν μια στο εξής όμορφη ζωή χωρίς εγκατάλειψη, πείνα και πόνο. Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ. Καθημερινά εγκαταλείπονται σκύλοι όπου να᾽ ναι από τέρατα με δύο πόδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί!», τονίζει η κ. Μηλιαρέση.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ