Ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα για ανακύκλωση

Η ώρα του ξεστολίσματος έφτασε και φέτος! Τα αληθινά, καταπράσινα χριστουγεννιάτικα έλατα, με τις πολύχρωμες μπάλες και τα λαμπιόνια που έδωσαν χαρούμενη, γιορτινή νότα στα σπίτια μας και μας χάρισαν όμορφες στιγμές, θα μείνουν για πάντα ως ανάμνηση στις φωτογραφίες.

Για όλους εσάς που πρέπει να απομακρύνετε το αληθινό δέντρο που είχατε προμηθευτεί ο Δήμος Γλυφάδας σας δίνει άμεσα τη λύση.

Δεν θα πεταχτούν αλλά θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.

Ο Δήμος Γλυφάδας με ένα τηλεφώνημα στο 15464 πηγαίνει έξω από την πόρτα κάθε δημότη και παραλαμβάνει το έλατο. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν.

«Με γλυκιά στενοχώρια είναι αλήθεια, ξεστολίζουμε αυτές τις μέρες το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για όλους εσάς που πρέπει να απομακρύνετε το αληθινό δέντρο που είχατε προμηθευτεί σας δίνουμε άμεσα τη λύση. Καλέστε στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15 464 και εμείς άμεσα θα έρθουμε να το παραλάβουμε από την πόρτα του σπιτιού σας. Εύκολα και γρήγορα. Έτσι και το κάθε νοικοκυριό διευκολύνεται αλλά και εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα στη διαχείριση των υπολειμμάτων πρασίνου που συγκεντρώνουμε καθημερινά από όλη την πόλη. Καλή εβδομάδα σε όλους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Τα δέντρα θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ