Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκπροσωπήθηκε στο 13ο Penny Marathon

Το Penny Marathon διοργανώνεται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων ζώων και πασχίζουν να αναγνωριστεί και να στηριχθεί ουσιαστικά το έργο των φιλόζωων εθελοντών που προσπαθούν για την επιβίωση και την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, με ελάχιστη ή και χωρίς υποστήριξη από την πολιτεία.

Ο αγώνας πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε πολλές πόλεις, σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες, άνθρωποι και ζωάκια, μπορούν να τρέξουν, να κάνουν ποδήλατο ή να περπατήσουν.

Εκτός από τα μηνύματα ευαισθητοποίησης που μέσω του Penny Marathon περνούν στους πολίτες, μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης συγκεντρώνονται χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται για την στήριξη των αδέσποτων ζώων.

Μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης συγκεντρώνονται χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται για την στήριξη των αδέσποτων ζώων (Φωτ.: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας)

Στο 13ο Penny Marathon ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης, Φιλοζωίας, Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, Ευτυχία Παπαλουκά, και από την συμπολίτισσα, ενεργή φιλόζωο εθελόντρια και υπεύθυνη φιλοζωικού εθελοντισμού του Δήμου, Μαρλέν Σβέρκου.

Επίσης, στον αγώνα έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία ο σκυλάκος Πίτση, ο οποίος βρέθηκε από εθελοντές του Φιλοζωικού Ν. Φιλαδέλφειας – Friends of Animals NF εγκαταλελειμμένος, στο πανηγύρι της Πρωτομαγιάς, και έκτοτε βρίσκεται υπό την φροντίδα και περίθαλψη του Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, ζει στο καταφύγιο του Άλσους, λαμβάνει ιατρική αγωγή με την ελπίδα πως σύντομα θα υιοθετηθεί και θα ζήσει μακριά από τα κλουβιά, σε ένα δικό του σπίτι, κάτι που κάθε ζωάκι αξίζει και που για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί διαρκή αγώνα.

Στον αγώνα έλαβε μέρος ο Πίτση, που βρέθηκε από εθελοντές του Φιλοζωικού Ν. Φιλαδέλφειας εγκαταλελειμμένος στο πανηγύρι της Πρωτομαγιάς (Φωτ.: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας)

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, παραδόθηκαν από την υπεύθυνη διοργάνωσης του Penny Marathon στην Αθήνα Rachel Cassar, στον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας και στην Πρόεδρό του Κική Καραθανάση ποσότητα ξηράς τροφής, κονσέρβες και αξεσουάρ σκύλων, προς ενίσχυση του μεγάλου έργου στήριξης των αδεσπότων της περιοχής της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας.

Οι προσφορές αυτές συγκεντρώθηκαν από εθελοντές-δωρητές κατά την ημέρα διεξαγωγής του Penny Mararhon στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Επίσης, παραδόθηκαν στην Μαρλέν Σβέρκου, τροφές για γατούλες, για τα 200 αδέσποτα γατάκια του Άλσους μας που καθημερινά σιτίζει, αλλά και για τις γατούλες του γατόνα, τις οποίες φιλοξενεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 παραδόθηκαν ποσότητα ξηράς τροφής, κονσέρβες και αξεσουάρ σκύλων, προς ενίσχυση του μεγάλου έργου στήριξης των αδεσπότων της περιοχής της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας (Φωτ.: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας)

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας συγχαίρει την Rachel Cassar, τους εθελοντές, όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για την υποδειγματική διοργάνωση αυτού του τόσο σημαντικού και συμβολικού αγώνα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ