Συνολικά 46 ζώα συντροφιάς έλαβαν κτηνιατρικές πράξεις στη διήμερη δράση του Δήμου Εορδαίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη δράση δωρεάν κτηνιατρικών υπηρεσιών που διοργανώθηκε από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Εορδαίας – Γραφείο Κυνοκομείου για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύλαξη ποιμνίων (ποιμενικών).

Ειδικότερα, στις 6 και 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν δωρεάν στειρώσεις, εμβολιασμοί και ηλεκτρονικές σημάνσεις σε αδέσποτα και δεσποζομενα ζώα ευπαθών ομάδων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Δήμου Εορδαίας για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων από τις ανεξέλεγκτες γεννήσεις και έγινε με την πολύτιμη βοήθειά που προσφέρθηκε ακούραστα και εθελοντικά από τους κτηνιάτρους κ. Αλέξανδρο Κονδυλίδη, κα Ευαγγελία Τσατάνη και κ. Νίκη Σκουμπουρδή αλλά και το προσωπικό του δημοτικού καταφυγίου που έχει τη φροντίδα για την επιμέλεια και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία «MARKET SERVICE» – Λαζούλας Π. Μον. ΕΠΕ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ) για την ευγενική χορηγία φιαλών νερού στο πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια του διημέρου, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την δωρεάν παροχή των κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς τους.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου υλοποιήθηκαν οι κτηνιατρικές πράξεις σε τριάντα (30) σκύλους και δέκα έξι (16) γάτες που ανήκαν στις κατηγορίες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ευπαθών ομάδων, φύλαξης ποιμνίων και αδέσποτων ζώων.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ