Ο γάτος της Τέιλορ Σουίφτ, Μπέντζαμιν Μπάτον, φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Time ως το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, αλλά δεν είναι η μόνη που φιγουράρει στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού: Ο αγαπημένος γάτος, Μπέντζαμιν Μπάτον, εμφανίζεται σε ένα από τα τρία εξώφυλλα μαζί με την τραγουδίστρια.

Φωτογραφημένη από τους Ίνεζ βαν Λάμσγουερντε και Βίνουντ Ματαντίν, η Σουίφτ ποζάρει με αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μαύρο κορμάκι Bardot και καλσόν Wolford μαζί με το γνωστό κόκκινο κραγιόν της και το χνουδωτό αιλουροειδές στους ώμους της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Η Λάμσγουερντε δήλωσε στο Time ότι εμπνεύστηκε το στιγμιότυπο από το βιβλίο του φωτογράφου Μπιλ Χέιγουορντ της δεκαετίας του ’70 με τίτλο “Cat People”, το οποίο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές λήψεις καλλιτεχνών, συγγραφέων και άλλων με τα κατοικίδιά τους.

Amazon

«Έτσι πήρα ένα vintage αντίγραφο του βιβλίου για την Τέιλορ, επειδή ξέρω ότι αγαπάει πολύ τις γάτες και ότι οι γάτες της ταξιδεύουν μαζί της. Και της είπα: “Ξέρεις, πάντα ήθελα να κάνω μια φωτογραφία σαν αυτή που είναι στο εξώφυλλο του βιβλίου, όπου η γάτα είναι στον ώμο του κοριτσιού”. Μιλάει για την αίσθηση του να κουβαλάς τα πάντα στους ώμους σου, αλλά να είσαι προκλητικός ενώ το κάνεις. Και εκείνη συμφώνησε και έτσι βγήκε η φωτογραφία”».

Η Ίνεζ βαν Λάμσγουερντε σημείωσε ότι η εικόνα “έχει πραγματικά τα πάντα: την αίγλη της, το δυναμισμό της, την ενσυναίσθηση ότι κουβαλάει όλο τον κόσμο στους ώμους της”, προσθέτοντας: «Ένιωσα ότι υπάρχει κάτι στη στάση του σώματός της που είναι πολύ ισχυρό και δυνατό. Η έκφρασή της και ο τρόπος που κοιτάζει έχει αυτή την παλιά χολιγουντιανή αίγλη. Ο τρόπος με τον οποίο έχει τον Μπέντζαμιν στους ώμους της είναι κάπως σαν, “Ναι, κουβαλάω όλον τον κόσμο”».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ ενθουσιάστηκα που είδαν τον διάσημο γάτο να κάνει το πρώτο του εξώφυλλο υψηλής μόδας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ