Ο Γιάννης Κότσιρας υιοθέτησε ένα υπέροχο κουτάβι από φιλοζωικό σωματείο

Με εκατομμύρια αδέσποτα στην Ελλάδα, κάθε ένα που βρίσκει παντοτινό σπίτι αποτελεί μία ακόμα νίκη για τους εθελοντές φιλοζωικών συλλόγων και σωματείων που παλεύουν και αγωνίζονται για την ευζωία τους.

Η απόφαση μιας υιοθεσίας ενός ζώου είναι πολύ σοβαρή που απαιτεί μεγάλη σκέψη, σύνεση και ευθύνη προς κάθε πλάσμα που το μόνο που ζητάει είναι χάδια, αγκαλιές, συντροφικότητα, σεβασμό και αγάπη.

Πριν λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Κότσιρας επικοινώνησε με το φιλοζωικό σωματείο Κύμης Αλιβερίου «ΚΥΜΑ» εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια του.

Ο καλλιτέχνης συνεργάστηκε άψογα με το σωματείο και ακολούθησε το πρωτόκολλο για την διαδικασία της υιοθεσίας αφού συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο, υπέγραψε το συμβόλαιο υιοθεσίας και στη συνέχεια περίμενε υπομονετικά να πάρει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας του.

Τα συναισθήματα του Γιάννη Κότσιρα που λαμβάνει ένα γλυκό φιλί από του κουταβάκι του, είναι εμφανή στην φωτογραφία που μοιράστηκε το φιλοζωικό σωματείο στο Facebook.

Εμείς στο pet-in.gr θέλουμε να του πούμε συγχαρητήρια για αυτή του την απόφαση και να του ευχηθούμε να του ζήσει ευτυχισμένος!

Από την πλευρά του το φιλοζωικό σωματείο επαινεί την πράξη του Γιάννη Κότσιρα, τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και παροτρύνει τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά του: «Είναι πολύ ελπιδοφόρο όλο και περισσότεροι άνθρωποι να επιλέγουν την υιοθεσία ημίαιμων ζώων από φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές. Ειδικά άνθρωποι των τεχνών που μπορούν να επηρεάσουν και άλλους με το παράδειγμά τους!», αναφέρει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ