Αττική: Χώρισαν και εκείνος για να την εκδικηθεί έριξε φόλα στον σκύλο της

Ένα δικαστικό θρίλερ με ανταλλαγή μηνύσεων, ασφαλιστικά μέτρα και βαριές καταγγελίες βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στην Αττική.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους με αρκετά επώδυνο τρόπο, όπως μαρτυρά το περιεχόμενο των καταθέσεων τους στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 μια 40χρονη γυναίκα, κάτοικος Σεπολίων, κατέφυγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι το πρωί της 21ης Σεπτέμβρη και ώρα 11:30, το κατοικίδιο της, ένα σκυλί ράτσας γκριφόν κανίς, επτά ετών, έφαγε ένα μπαλάκι πλασμένο με τροφή και κομμάτια από γυαλί το οποίο κάποιος είχε πετάξει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει μαζί με τις δυο κόρες της.

Οι κόρες της ήταν εκείνες που αντελήφθησαν ότι ο σκύλος είχε μασήσει το μπαλάκι με την τροφή και τα γυαλιά και επικοινώνησαν αμέσως με την μητέρα τους για να την ενημερώσουν ότι μεταβαίνουν στον κτηνίατρο.

Ο κτηνίατρος έκρινε ότι ο σκύλος πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου ότι η πρόθεση όποιου προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ήταν να το σκοτώσει και όχι να το τραυματίσει.

Παρακάτω στη μήνυση της, αναφέρεται στη σχέση της με τον 25χρονο πρώην σύντροφο της. Όπως λέει, είχε χωρίσει δυο μέρες πριν συμβεί το περιστατικό. Υποστηρίζει δε ότι αυτός ήταν που πέταξε τη φόλα στο σκύλο της με σκοπό να την εκδικηθεί.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ