Ο Κρις Έβανς επέστρεψε στο Instagram για να προβάλει τα σκυλιά του καταφυγίου που χρειάζονται σπίτι

Ο Κρις Έβανς επέστρεψε στο Instagram για ένα σημαντικό λόγο και έφερε μαζί του μερικούς αξιολάτρευτους τετράποδους φίλους.

Μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα, ο 42χρονος σταρ The Avengers δημοσίευσε ένα βίντεο στο καταφύγιο ζώων Animal Haven της Νέας Υόρκης, προβάλλοντας τα πολλά κατοικίδια που περιμένουν να υιοθετηθούν.

«Γεια σε όλους! Επέστρεψα», έγραψε ο Έβανς. «Είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα φέτος, αλλά τα σκυλιά είναι πάντα ψηλά στη λίστα».

«Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες σκύλοι που περιμένουν να υιοθετηθούν σε όλη τη χώρα», εξήγησε ο ηθοποιός στο βίντεο. «Ακριβώς όπως ο σκύλος μου, ο Ντότζερ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Evans (@chrisevans)

Με τη βοήθεια της εταιρεία σκυλοτροφών Jinx, ο Έβανς κέρασε τα σκυλάκια μερικά σνακ και ανακοίνωσε μια συναρπαστική πρωτοβουλία. «Όποιο από τα σκυλιά που συναντήσαμε σήμερα και υιοθετηθούν, η Jinx θα δωρίσει σκυλοτροφές ενός έτους», δήλωσε ο Έβανς, ο οποίος είναι επενδυτής και εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στο μικρό βίντεο, φαίνεται ο ηθοποιός να κάνει παρέα με τους τετράποδους  φίλους του στο χώρο του καταφυγίου. Παρουσίασε επίσης την διευθύντρια του Animal Haven, Τίφανι, η οποία τόνισε την αποστολή της ομάδας να προσφέρει στα σκυλιά τους την καλύτερη εμπειρία που μπορούν να έχουν.

Στη λεζάντα του, ο Έβανς επιβεβαίωσε ότι τα σπίτια άνοιξαν ήδη τις πόρτες τους σε μερικά σκυλάκια που είχαν ανάγκη: «Χαίρομαι τόσο πολύ που ακούω ότι αυτά τα σκυλιά υιοθετήθηκαν και ότι καταφέραμε να τους δώσουμε φαγητό και λιχουδιές @thinkjinx για ένα χρόνο», έγραψε, ενώ ολοκλήρωσε με μια ευχή για τις γιορτές: «Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους!».

Ο δείχνει πάντα την ιδιαίτερα αγάπη του που τρέφει για τον σκύλο του τον Ντότζερ. Ο Έβανς, ως γνωστόν, βρήκε τον καλύτερο φίλο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Gifted του 2017, όταν γύριζαν μια σκηνή σε ένα κυνοκομείο για σκύλους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ