Η φωτογραφία της Σάρα Φέργκιουσον με τα Κόργκι της Βασίλισσας Ελισάβετ για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η Σάρα Φέργκιουσον δημοσίευσε φωτογραφία με τα Κόργκι της Βασίλισσας Ελισάβετ για την Ημέρα των Ευχαριστιών και αποκάλυψε γιατί είναι ευγνώμων.

Την Πέμπτη, η δούκισσα της Υόρκης γιόρτασε την αμερικανική γιορτή με ένα αφιέρωμα στο Instagram με μια φωτογραφία από το περιοδικό Hello! με τα δύο κόργκι της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ευτυχισμένη Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους τους φίλους μας! Απολαμβάνουμε τον δροσερό καιρό του Νοεμβρίου», έγραψε η 64χρονη Φέργκι στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η φωτογραφία έδειχνε τη Δούκισσα να χαμογελά, με τον Μουίκ και τη Σάντυ στο πλευρό της.

Η δούκισσα της Υόρκης, η οποία είναι ευρέως γνωστή ως Φέργκι, υιοθέτησε τη Σάντυ και τον Μουίκ μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών. Μοιράζεται επίσης πέντε Νόρφολκ Τεριέ με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου.

«Είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε μια βόλτα, να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι… ή ίσως, να γράψετε κάτι ζεστό, μυστηριώδες και καινούργιο. Αυτή η συγγραφέας ακονίζει την πένα της αυτό το φθινόπωρο και νιώθει ευγνωμοσύνη για όλα τα μικρά πράγματα», συνέχισε η συγγραφέας, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε το ιστορικό μυθιστόρημα μυθοπλασίας, A Most Intriguing Lady, τον Μάρτιο.

Έκλεισε τη λεζάντα της ρωτώντας: «Για τι είστε ευγνώμονες αυτή την εορταστική περίοδο;».

Η Σάρα Φέργκιουσον είναι υποστηρίκτρια του Εθνικού Ιδρύματος για τα Συνταξιούχα Ζώα Υπηρεσίας και προωθεί το ετήσιο ημερολόγιο για την συγκέντρωση χρημάτων.

Ο φωτογράφος ζώων Τζέρι Σλέιντ αποτυπώνει τις ιστορίες των συνταξιούχων ζώων υπηρεσίας που υποστηρίζονται από το ίδρυμα και έχουν αφιερώσει ή συνεχίζουν να αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους για να κρατούν τους πολίτες ασφαλείς.

Το Ίδρυμα, που ιδρύθηκε από την κόμισσα Μπαθούρστ του Σίρενσεστερ Παρκ το 2022, είναι η μόνη εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τα ζώα που έχουν αποσυρθεί από τις παρακάτω υπηρεσίες: Αστυνομία, Φυλακές, Πυροσβεστική, Συνοριακή Δύναμη και Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης του Εγκλήματος, βοηθώντας με κτηνιατρικούς και ιατρικούς λογαριασμούς.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ