Ο Μέσι είναι ο πρώτος σταρ που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών – Όλα τα φλας πάνω του!

Ο πρώτος σταρ που έφτασε στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ήρθε με τέσσερα πόδια.

Ο Μέσι, ο σκύλος από την ταινία “Ανατομία μας Πτώσης”, περπάτησε στο χαλί των Καννών την Τρίτη πριν από την τελετή έναρξης και το πλήθος ξετρελάθηκε. Ουρές από φωτογράφους με σμόκιν φώναζαν το όνομά του: “Μέσι! Μέσι” ενώ το μπόρντερ κόλεϊ  ανέβαινε τις σκάλες προς το Palais des Festivals. Εκεί, κάθισε και σήκωσε τις μπροστινές του πατούσες στον αέρα, σαν πραγματικός κινηματογραφικός σταρ που χαιρετάει το πλήθος.

Για περίπου 20 λεπτά, ο Μέσι είχε την απόλυτη προσοχή των Καννών, ενώ το γάβγισμά του αντηχούσε στην Κρουαζέτ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEON (@neonrated)

Η ταινία “Ανατομία μας Πτώσης” της Τζουστίν Τριέ έκανε πέρυσι πρεμιέρα στις Κάννες, όπου κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα. Ο Μέσι που υποδύεται τον Σνουπ – κέρδισε τον Φοίνικα Σκύλου, ένα βραβείο που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι για τον κορυφαίο σκύλο του φεστιβάλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV (@mtv)

Ο Μέσι δεν βρίσκεται στις Κάννες μόνο για μία εμφάνιση αφού το φεστιβάλ γυρίζει καθημερινά μονόλεπτα βίντεο του Μέσι για τη γαλλική τηλεόραση, τα οποία θα συγκεντρωθούν για ένα βίντεο στο TikTok.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ