Αφού έγινε viral στα Όσκαρ, ο σκύλος ηθοποιός Μέσι αποκτά το δικό του ριάλιτι

Ο βραβευμένος με το βραβείο Palm Dog, Μέσι, ο σκύλος ηθοποιός που έλαβε μέρος στην ταινία “Ανατομία μιας Πτώσης”, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο δικό του τηλεοπτικό ριάλιτι τον επόμενο μήνα.

Με τίτλο “Μέσι: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών από την οπτική γωνία ενός σκύλου”, θα πρόκειται για μια σειρά οκτώ επεισοδίων διάρκειας ενός λεπτού που θα μεταδοθούν στα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια και στο TikTok.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, μέσα από τα μάτια του Μέσι και τη φωνή του Ραφαέλ Μεζραχί, θα ανακαλύψουμε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών από την αρχή μέχρι το τέλος της τελετής. Θα είναι μια ευκαιρία για τον Μέσι να κάνει όλες τις ερωτήσεις που θέλει στον καλεσμένο του με την αθωότητα ενός σκύλου. «Όταν είσαι ΤΟ διεθνές αστέρι της εποχής, μπορείς να ξεφύγεις από όλα… και ο Μέσι τα τολμάει όλα!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μέσι που έκλεψε τις καρδιές όλων στα βραβεία Όσκαρ, θα γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης στο κόκκινο χαλί των Καννών τον επόμενο μήνα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ