Ο πραγματικός σταρ των βραβείων Όσκαρ ήταν ο τετράποδος Μέσι!

Ο Μέσι, ο σκύλος, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Anatomy of a Fall, έκανε την εμφάνισή του στα βραβεία Όσκαρ την Κυριακή φορώντας ένα μαύρο κομψό παπιγιόν και με δική του θέση στην τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας.

Ο σκύλος, ο οποίος έπαιξε έναν δευτερεύοντα ρόλο στο γαλλικό δράμα της σκηνοθέτιδας Ζουστίν Τριέ, το οποίο ήταν υποψήφιο για Καλύτερη Ταινία, κάθισε σε μια καρέκλα μέσα στο Dolby Theatre την Κυριακή, καθώς περίμενε υπομονετικά την έναρξη της παράστασης.

Αν και η Τριέ και η πρωταγωνίστρια Σάντρα Χίλερ έλαβαν εξαιρετικούς επαίνους -και υποψηφιότητες για Όσκαρ- για τη δουλειά τους στην ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, τα διαπεραστικά μπλε μάτια του Μέσι τράβηξαν την προσοχή του Χόλιγουντ.

Μια πηγή είχε δηλώσει προηγουμένως στο The Hollywood Reporter ότι ο Μέσι δεν θα εμφανιζόταν στα Όσκαρ μετά την περιοδεία Τύπου στο Λος Άντζελες, όπου παρακολούθησε το γεύμα των υποψηφίων για τα Όσκαρ.

Η εμφάνιση-έκπληξη του σκύλου κατά τη διάρκεια των Όσκαρ 2024 πραγματοποιήθηκε μέσα στα πρώτα λεπτά της τηλεοπτικής μετάδοσης, καθώς ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ ξεκίνησε τον εναρκτήριο μονόλογό του επαινώντας τις σπουδαίες ταινίες που γυρίστηκαν το 2023, παρά τις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Ενώ έκανε πλάκα με τις υποψηφιότητες για καλύτερη ταινία, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Barbie, Oppenheimer, Maestro και άλλων, ο Κίμελ σταμάτησε στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και αστειεύτηκε για το πώς έπαιξε έναν κακό στην ταινία The Shaggy Dog, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τιμ Άλεν.

Σημείωσε ότι αν έκαναν ριμέικ της ταινίας, ο Μέσι θα έπρεπε να αναλάβει τον ρόλο του Άλεν, με την κάμερα να στρέφεται προς το μέρος του πανέμορφου σκύλου.

Ο 7χρονος Μέσι, ράτσας Μπόρντερ Κόλεϊ, άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ μετά την παρουσία του στο γεύμα των υποψηφίων για τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου συνδέθηκε με ανθρώπους όπως ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος περιποιήθηκε τον σκύλο, και η Μπίλι Άιλις, η οποία πέρασε σχεδόν 10 λεπτά μαζί του.

Η Ακαδημία απένειμε το βραβείο Όσκαρ στον Μέσι για το καλύτερο αγόρι!

«And the Oscar for bestest boi goes to Messi from “Anatomy of a Fall”. #Oscars», ανάρτησε στο Χ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ