Ο Μπρόντι το Γκολντεντούντλ έκλεψε την παράσταση σε αγώνα των L.A. Lakers

Ο Μπρόντι το Γκολντεντούντλ (γνωστός και ως Brodie that Dood) είναι ένας από τους πιο διάσημους σκύλους αφού τον έχουμε δει να κάνει βόλτες με supercars, να επισκέπτεται παιδιά σε νοσοκομεία και να κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Ο Μπρόντι είναι ένας απίθανος σκύλος κι έγινε πρόσφατα viral επειδή παρευρέθηκε σε αγώνα μπάσκετ των L.A. Lakers και κάθισε στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου παρέα με τους Κέβιν Μπέικον και τη σύζυγό του Κίρα Σέντγουικ.

Οι εκφωνητές παρατήρησαν έναν μεγαλόσωμο σκύλο που φορούσε μια φανέλα του Όστιν Ριβς σε μια προνομιακή θέση κάτω από το γήπεδο.

Βλέποντας τους οπαδούς να αντιδρούν στο μεγαλόσωμο σκύλο στη μεγάλη οθόνη, ο Μπρόντι αποφάσισε να επιδείξει μερικές χορευτικές κινήσεις.

Αυτό τελικά οδήγησε σε μια χορευτική μάχη… όπου αυτό το σκυλάκι κυριάρχησε ξεκάθαρα και του χάρισε το βραβείο Fan of the Game.

Βλέποντας το χνουδωτό αγόρι να κάθεται όρθιο στην αγκαλιά του ανθρώπου του, του Κλιφ Μπους Τζούνιορ, πολλοί παρευρισκόμενοι νόμιζαν ότι ο Μπρόντι ήταν μασκότ. Ενώ βρισκόταν στο γήπεδο, ο Λεμπρόν Τζέιμς προφανώς είδε τον Μπρόντι. Ο παίκτης των New York Knicks και θαυμαστής του Μπρόντι, Τζος Χαρτ, πέρασε μια υπέροχη βραδιά – όχι μόνο κέρδισε η ομάδα του, αλλά κατάφερε να γνωρίσει από κοντά τον διάσημο σκύλο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ