Η Λίζα Κούντροου σαστισμένη από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, σκέφτεται να υιοθετήσει τον σκύλο του

Η συμπρωταγωνίστρια του εκλιπόντος ηθοποιού, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου, άνοιξε επιτέλους την καρδιά της για τον σοκαριστικό θάνατό του.

Ο Πέρι βρέθηκε αναίσθητος το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε ένα τζακούζι στην κατοικία του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με μια πηγή όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κούντροου είναι “σαστισμένη”, από το θάνατό του και σκέφτεται να υιοθετήσει τον αγαπημένο του σκύλο Άλφρεντ.

Πολλοί ανησυχούν και για το σκυλάκι του. Ο Πέρι απέκτησε το Γκολντεντούντλ τα Χριστούγεννα του 2021, ένα μήνα αφότου αρραβωνιάστηκε την τότε κοπέλα του Μόλι Χούργουιτς.

Η Λίζα Κούντροου έχει ένα κατοικίδιο που ονομάζεται Έμα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα αποκτήσει νέο συγκάτοικο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Το καστ της σειράς Τα Φιλαράκια ανέφερε επίσης ότι μπορεί να είχε πάρει κάποια συνταγογραφημένα φάρμακα που δεν ήταν ασφαλή να πάρει πριν το τζακούζι.

«Το καστ είναι συγκλονισμένο από την απώλεια του αδελφού τους, γιατί αυτό ήταν ο Ματ – ο αδελφός τους. Είναι απλά καταστροφικό», όπως αναφέρει το PageSix. Οι showrunners της σειράς, Μάρτα Κόφμαν, Ντέιβιντ Κρέιν και Κέβιν Μπράιτ, οι οποίοι είναι “βαθιά θλιμμένοι”, εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, η οποία αναφέρει: «Θα τιμούμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερνε σε κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του».

Εκτός από το βασικό καστ της κωμικής σειράς, η Μάγκι Γουίλερ, η οποία υποδύθηκε την Τζάνις στην οθόνη, μίλησε για τα συναισθήματά της μετά τον ξαφνικό θάνατό του. Μοιράστηκε μια φωτογραφία της Τζάνις και του Τσάντλερ στο Instagram με τη λεζάντα: «Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο, Μάθιου Πέρι. Η χαρά που έδωσες σε τόσους πολλούς στην πολύ σύντομη ζωή σου θα συνεχίσει να ζει. Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ