Ο οικογενειακός σκύλος της Μπίλι Άιλις, Πέπερ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών

Την Κυριακή 23 Ιουλίου, η Μπίλι Άιλις ανακοίνωσε μέσω Instagram τη θλιβερή είδηση ότι ο αγαπημένος οικογενειακός σκύλος, Πέπερ, έφυγε από τη ζωή.

Η Άιλις μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της ίδιας και του σκύλου που μεγάλωναν μαζί, γράφοντας: «Πέπερ. ο καλύτερος φίλος της ζωής μου. Θα σε ξαναδώ κάποια μέρα γλυκό κορίτσι».

σκύλος
Φωτο: billieeilish/instagram

Η Άιλις και η Πέπερ μεγάλωσαν μαζί, με το σκυλάκι να εντάσσεται στην οικογένειά της όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών. Η Άιλις έκλεισε τη λεζάντα της γράφοντας: «συμπλήρωσες 15 χρόνια, αγαπημένο κτηνάκι, σε αγαπώ. Αναπαύσου, θα μου λείψεις για πάντα. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη μέρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Πολλοί από τους διάσημους φίλους της σχολίασαν εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η Ντέμι Λοβάτο είπε: «Λυπάμαι τόσο πολύ», ενώ η Κέιτι Πέρι σχολίασε με ένα μαύρο emoji καρδιάς.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα. Το 2020 κατά τη διάρκεια της καραντίνας απέκτησε τον Σαρκ, ένα μπλε Πίτμπουλ. Επίσης έχει διασώσει μία γάτα ονόματι Μίσα ενώ κάποτε είχε για κατοικίδιο μια ταραντούλα που ονόμασε Κούλι αλλά πέθανε το 2019.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ