Το μοντέλο Τέιλορ Χιλ θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της Τέιτ από καρκίνο

Δύσκολα πέρασε τον περασμένο μήνα το μοντέλο Τέιλορ Χιλ όταν το αγαπημένο της Λαμπραντούντλ, Τέιτ, διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Μάλιστα το σκυλάκι της με την κατάλληλη αγωγή, ανάρρωσε αρκετά ώστε να παρευρεθεί στο γάμο της που έγινε στις 14 Ιουνίου.

«Σήμαινε τόσα πολλά για μένα να τον έχω εκεί μαζί μου αυτή τη μέρα» είχε γράψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Στις 5 Ιουλίου ωστόσο, η Τέιλορ ανακοίνωσε στο Instagram τα τραγικά νέα ότι ο Τέιτ είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών.

Όταν το αγαπημένο της κατοικίδιο δυσκολευόταν να αναπνεύσει, το μετέφερε στην εντατική όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η χημειοθεραπεία του δεν βοηθούσε και τα νεφρά του σταματούσαν να λειτουργούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Η Τέιλορ αφιέρωσε την τελευταία της ανἀρτηση αφιερωμένη στον Τέιτ:

Τις προάλλες έψαξα τη σημασία του ονόματος Τειτ και διάβασα ότι σημαίνει χαρούμενο και φωτεινό. Αυτό ακριβώς ήταν ο Τέιτ. Ήταν πάντα τόσο χαρούμενος και γεμάτος ζωή. Στα 9 του χρόνια οι άνθρωποι με ρωτούσαν αν ο Τέιτ ήταν κουτάβι και σοκαρίζονταν όταν τους έλεγα ότι δεν ήταν. Ακόμα και όταν ήταν στο νοσοκομείο ήταν τόσο χαρούμενος. Μπορούσα να καταλάβω ότι πονούσε, αλλά το πνεύμα του δεν κλονιζόταν ποτέ. Όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμες τον αγαπούσαν και μου έλεγαν πόσο γλυκός και πόσο καλό παιδί είναι. Το φως που μου έφερε στη ζωή μου είναι κάτι τόσο μοναδικό και είμαι τόσο ευγνώμων που κατάφερα να βιώσω μια τέτοια φωτεινότητα. Ο Τέιτ ήταν χαζούλης και πονηρούλης και ορκίζομαι στο Θεό ότι μιλούσε αγγλικά. Ή τουλάχιστον προσπαθούσε, αλλά ξέρω ότι με καταλάβαινε πλήρως όταν του μιλούσα. Είχαμε τη δική μας γλώσσα και με έβλεπε όπως πραγματικά είμαι. Όλα τα καλά και όλα τα κακά και με αγαπούσε άνευ όρων ανεξαρτήτως. Έμαθα να αγαπώ εξαιτίας του Τέιτ. Μου έμαθε πώς να είμαι πιο ευγενικός και καλύτερος άνθρωπος. Τα σκυλιά είναι υπέροχα και ξεχωριστά όντα και μπορούν να μας διδάξουν τόσα πολλά, αν είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε προσοχή και να μάθουμε. Σε ευχαριστώ λοιπόν Τέιτ για όλα όσα μου δίδαξες θα τα κουβαλάω μαζί μου για πάντα και θα σε έχω πάντα μαζί μου στην καρδιά μου το ξέρω. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα και θα μου λείψεις τόσο πολύ μέχρι να το κάνουμε. Σε αγαπώ Τέιτ.

Τέιλορ Χιλ, Ιnstagram, 5 Ιουλίου 2023

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ