Ο Τζον Στιούαρτ ξεσπά σε κλάματα ανακοινώνοντας τον θάνατο του σκύλου του, Ντίπερ (Βίντεο)

Η επιστροφή του Τζον Στιούαρτ στην σατιρική εκπομπή “The Daily Show” δεν έφερε μόνο γέλιο και καυστικό πολιτικό σχόλιο.

Στο επεισόδιο της 26ης Φεβρουαρίου του βραδινού τοκ-σόου του Comedy Central, ο Στιούαρτ έγινε πολύ σοβαρός όταν ανακοίνωσε τον θάνατο του σκύλου του, Ντίπερ.

Ο Στιούαρτ, δήλωσε ότι το πιτ μπουλ μπήκε στη ζωή της οικογένειάς του όταν τα παιδιά του ήθελαν να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα καταφύγιο ζώων της Νέας Υόρκης πριν από περίπου 12 ή 13 χρόνια και έστησαν ένα τραπέζι έξω από τις εγκαταστάσεις για να πουλήσουν καπ κέικ.

«Ως ένα μικρό επιπλέον κίνητρο, έφεραν αυτό το 1,5 ετών μπρίντλ πιτ μπουλ που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Μπρούκλιν και έχασε το δεξί του πόδι», είπε ο παρουσιαστής, έντονα συγκινημένος.

«Ήταν η τέλεια ιδέα. Έβαλαν τον σκύλο στην αγκαλιά μου. Και φύγαμε εκείνη την ημέρα νιώθοντας πραγματικά καλά που βοηθήσαμε αυτή τη σπουδαία οργάνωση. Και φύγαμε επίσης με αυτό το 1 έτους μπρίντλ. Τον ονομάσαμε Ντίπερ. Και σε έναν κόσμο με καλά αγόρια, ήταν ο καλύτερος», είπε.

Ο Στιούαρτ είπε ότι ο Ντίπερ ερχόταν στο “The Daily Show” κάθε μέρα, σημειώνοντας ότι “ήταν μέρος της ομάδας σκύλων του OG ‘Daily Show'” και ότι ο Ντίπερ τον περίμενε ενώ μαγνητοσκοπούσαν την εκπομπή.

«Συνάντησε ηθοποιούς και συγγραφείς, προέδρους και βασιλιάδες. Και έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Ταλιμπάν, δηλαδή να τρομάξουν τη Μαλάλα Γιουσαφζάι», αστειεύτηκε, πριν μοιραστεί ένα απόσπασμα με την πακιστανή ακτιβίστρια να τρέχει μακριά από τον Ντίπερ στα παρασκήνια του σόου.

Στη συνέχεια, ο Στιούαρτ κατέρρευσε, καθώς αποκάλυψε ότι ο Ντίπερ είχε πεθάνει, και θαύμασε πόσο υπέροχο κατοικίδιο ήταν.

«Ήταν έτοιμος, ήταν κουρασμένος. Εγώ δεν ήμουν. Ήμασταν όλοι μαζί του. Ελπίζω μία μέρα να βρείτε κι εσείς αυτό τον ένα και μοναδικό σκύλο», κατέληξε δείχνοντας στιγμές του Ντίπερ στο χιόνι.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ