Οι γάτες της Κάρα Ντελεβίν επέζησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της: «Είναι ζωντανές! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες»

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι οι γάτες της επέζησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της και ευχαριστεί την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το σπίτι του μοντέλου στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνιας, καταστράφηκε από τις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή.

Οι γάτες της, οι οποίες φαίνεται ότι βρίσκονταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, επέζησαν, όπως μοιράστηκε η ίδια στο Instagram Story της.

«Είναι ζωντανές!!! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες ❤️», έγραψε την Παρασκευή.

Φωτ.: Instagram | caradelevingne

Η φωτογραφία που μοιράστηκε περιελάμβανε μια εικόνα και των δύο γατών σε ένα condo για γάτες. Στη συνέχεια, η Ντελεβίν έγραψε:

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό εκτιμήστε ό,τι έχετε».

Φωτ.: Instagram | caradelevingne

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη. Έδωσε παράσταση στο Καμπαρέ στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος έμενε στο σπίτι κατά την απουσία της, αλλά η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος υπέστη μικρή εισπνοή καπνού.

Στο Instagram Story της, η Ντελεβίν μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στο ακίνητο και δείχνει πολλά πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών σταθμευμένα κατά μήκος των δρόμων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά κατέστρεψε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και και τη σοφίτα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες σε διάστημα δύο ωρών για να σβήσουν τη φωτιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ