Όσα είπε ο δήμαρχος της Αράχωβας για την άγρια κακοποίηση του Όλιβερ και τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια καταστήματος για τις κάμερες

Στην εκπομπή Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Ιωάννης Σταθάς για την υπόθεση κακοποίησης, βασανισμού και θανάτου του Όλιβερ.

Ο κ. Σταθάς ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να βγουν όλα στο φως.

«Οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε και είμαστε οργισμένοι και θέλουμε να βρεθεί αν υπάρχει ένοχος είμαστε εμείς γιατί μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κυκλοφορεί τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας. Να βρεθεί. Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει».

«Μόνο και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έκανε αυτό, είναι το πρώτο που μας τρομάζει. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Έχουμε βγάλει δελτίο Τύπου τους καλώ όλους να καταθέσουν ότι ξέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο ένοχος. Περιμένω από την Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και τι όχι. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί αλλά η μόνη δήλωση που έχουμε είναι αυτή που έκανε η πρώτη κτηνίατρος».

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες και ζητά σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

«Δε ξήλωσαν τις κάμερες – Η αστυνομία ήρθε και τις πήρε»

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Αράχωβα μίλησε στο Live News για την φήμη που κυκλοφόρησε πω οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη περιοχή ξηλώθηκαν, διαψεύδοντάς το.

«Δεν ισχύουν όσα λένε ότι κατέστρεψαν τος κάμερες μας. Είναι κανονικά στη θέση τους. Ήρθε η αστυνομία και πήρε κανονικά το υλικό. Δεν το ελέγξαμε εμείς, να δούμε τι φαίνεται. Κανένας Αραχωβίτης δεν θα έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο. Κάνεις δεν συγκαλύπτει. Αν και όσοι ξέρουν θα μιλήσουν εάν είδαν κάτι».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ