Παραιτήθηκε από το πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων Δήμου η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου ενημερώνει μέσα από ανάρτηση της στο Facebook πως έχει παραιτηθεί από το πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Καρπάθου.

Με δυο πρωτοκολλημένες επιστολές αναφέρει ότι έχει από καιρό παραιτηθεί από το πρόγραμμα σίτισης καθώς “δεν συμφωνεί με τον τρόπο λειτουργίας του” και παράλληλα ενημερώνει τους εθελοντές που σιτίσουν τ᾽ αδέσποτα στο Δήμο Καρπάθου να επικοινωνούν απευθείας με τον Δήμο για να παραλαμβάνουν τις τροφές για τα ζώα.

Όπως εξηγεί η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου δεν διαθέτει τη δυνατότητα να διανέμει εκατοντάδες κιλά τροφής καθώς όλοι οι εθελοντές εργάζονται και δεν έχουν αποθηκευτικούς χώρους.

Σύμφωνα με την φιλοζωική, το πρόγραμμα σίτισης λειτουργούσε ως είχε, με λίστα δημοτών που ταΐζουν αδέσποτα. Η δημότες, μόνοι τους έπαιρναν τις τροφές από τις αποθήκες του Δήμου για την περιοχή που τάιζαν.

«Θεωρούμε πως ο διαχωρισμός των εθελοντών σε ομάδες δεν είναι κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους καθώς μόνο μπέρδεμα δημιούργησε μεταξύ των δημοτών, και το πιο σημαντικό, δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μοιραστούνε σε ομάδες οι εθελοντές, ιδιαίτερα στο θέμα τον τροφών για τα αδέσποτα», συμπληρώνει η φιλοζωική δράση.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ