Παράλυτος σκύλος εγκαταλελειμμένος σε ράγες τρένου, βρήκε παντοτινό σπίτι

Άγιο είχε ένας σκύλος στην Φιλαδέλφεια όταν βρέθηκε από διασώστες εθελοντές να κάθεται παράλυτος στις ράγες του τρένου.

Ο σκύλος, ονόματι Λάκι, εγκαταλείφθηκε στις γραμμές της Αρχής Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσυλβάνια (SEPTA) και παρέμεινε εκεί επί δύο ημέρες.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Philly Rescue Angels, που ασχολήθηκε με την αποκατάσταση του Λάκι, ανέφερε ότι τα τρένα της SEPTA περνούσαν κυριολεκτικά πάνω από τον σκύλο επί δύο ημέρες και αυτός έσκυβε για να αποφύγει τον κίνδυνο.

Τον εγκατέλειψαν στις ράγες του τρένου (Φωτο Philly Rescue Angels INC)

Ο Λάκι υπέστη τραυματισμό του νωτιαίου μυελού και δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τα πίσω πόδια του. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αποκατάσταση, ο σκύλος περπατάει τώρα με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο οργανισμός δήλωσε ότι έλαβε εκατοντάδες αιτήσεις για να τον υιοθετήσουν. Τελικά, μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη διάσωσή του αποφάσισε να τον πάρει σπίτι της. Οι Philly Rescue Angels μάλιστα ανέλαβαν να βοηθήσουν στα μηνιαία έξοδα ιατρικής περίθαλψης και φαρμάκων του Λάκι για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο Λάκι υιοθετήθηκε από την γυναίκα που βοήθησε στη διάσωσή του (Φωτο Philly Rescue Angels Inc)

Ο σκύλος σήμερα είναι καλά, τρέχει, παίζει και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, ενώ χιλιάδες χρήστες συνεχίζουν να κάνουν δωρεές για βοηθήσουν τον Λάκι και τη νέα του μαμά, Σιντάρα Ντι Σαν.

Η οργάνωση εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της αναρτώντας ένα βίντεο για να της θυμίζει γιατί κάνουν αυτό που κάνουν. «Όλο το άγχος, ο χρόνος και τα δάκρυα αξίζουν τον κόπο όταν τα αποτελέσματα είναι θαύματα όπως του Λάκι! Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς εσάς όλους, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τα βάθη της καρδιάς μας!» έγραψε στην ανάρτηση της την Παρασκευή.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ