Πάτρα: Κακοποίησαν έγκυο σκυλίτσα και επέζησε – «Οι βασανιστές θα επανέλθουν για να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους»

Με μία βἀναυση κακοποίηση ήρθε αντιμέτωπη μια σκυλίτσα στην Πάτρα από αγνώστους.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η σκυλίτσα, που ήταν έγκυος, κακοποιήθηκε βάναυσα από άγνωστο ή αγνώστους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Ιτεών. Η σκυλίτσα κατακρεουργήθηκε από κάποιους περίοικους, προκειμένου να μη γεννήσει και φέρει στη ζωή κι άλλα σκυλάκια, που προφανώς οι δράστες θεωρούσαν ότι θα προκαλούσαν ενόχληση στη γειτονιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η άτυχη σκυλίτσα δέχθηκε επιθέσεις σε όλο το σώμα της από αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας της πολύ βαριά τραύματα.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο pelop.gr ότι τον Μάιο του 2023 η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον εγκατέλειψε, υποστηρίζοντας πως κάποιος από τη γειτονιά το στοχοποίησε όταν διαπίστωσε ότι είναι έγκυος.

Παρά τα βαρύτατα τραύματα σε όλο το σώμα του ζώου, η σκυλίτσα γέννησε τα κουταβάκια της, τα οποία φροντίζει παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Φωτ.: pelop.gr

«Πριν δύο εβδομάδες έριξαν φόλα σε ένα άλλο σκυλάκι αδέσποτο και βρέθηκε νεκρό στην πλατεία. Καλέσαμε την Αστυνομία, αναφέραμε το συμβάν και μας είπαν να πάρουμε τον Δήμο. Και πριν τρεις εβδομάδες, μια κοπέλα εδώ από τη γειτονιά βρήκε ένα σκυλί το οποίο ήταν στα τελευταία του και το πήρε και το πήγε στον κτηνίατρο να δει τι έχει και της είπαν ότι του είχαν ρίξει φόλα. Ευτυχώς εκείνο ήταν τυχερό, που το πρόλαβε η κοπέλα…» δήλωσαν οι κάτοικοι, ζητώντας από τις υπηρεσίες του Δήμου να βοηθήσουν τη σκυλίτσα και από την Αστυνομία να επιληφθεί της υπόθεσης, γιατί όπως λένε, «οι βασανιστές θα επανέλθουν για να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους, βάζοντας στο μάτι κι άλλα ανέστια τετράποδα της περιοχής».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ