Περισσότεροι από 3 χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν τις υπέροχες και εντυπωσιακές γάτες στο Cat Expo 2024 (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 η Cat Expo 2024, η οποία υποδέχθηκε περισσότερους από 3.000 επισκέπτες στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Γάτες διαφόρων φυλών ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος και το εξωτερικό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους για να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή για τα πανέμορφα αυτά τετράποδα.

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γάτες του Cat Expo 2024 (Association Felina Greece)

Η έκθεση ήταν αφιερωμένη στο αντικείμενο της γάτας και περιλάμβανε την διεθνή έκθεση μορφολογίας της WCF, οι οποίες διαγωνίστηκαν για τις υψηλότερες διακρίσεις σε 36 διαφορετικές κατηγορίες, προβολή των τελευταίων τάσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες για γάτες από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς προμηθευτές αλλά και παρουσίαση φιλοζωικών οργανώσεων.

Λάζαρος Καρανάσιος, Βάλια Χαζηδεοδώρου, Κατερίνα Ταραμπάνκο (Association Felina Greece)

Ειδικότερα, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αλλά και οι Scars, με σημαντικό φιλοζωικό έργο όλα αυτά τα έτη, ήταν εκεί για να ενημερώσουν το κοινό για θέματα στείρωσης και φυσικά για να βρουν υπεύθυνους ανθρώπους που θα ανοίξουν την αγκαλιά τους σε μια αδέσποτη γατούλα.

Πάνω: Κατερίνα Γκαγκάκη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με την πρόεδρο της Felina Association Grece, Κατερίνα Ανυφαντή. Κάτω: Νικολέττα Σερέτη και Διονύσης Χαρμπίλας, Λάζαρος Καρανάσιος και Άντα Λιβιτσάνου, Άννα Ζηρδέλη και Κατερίνα Ανυφαντή (Association Felina Greece)

Ανάμεσα σε άλλα, η Πρόεδρος της Felina Association Grece και εκτροφέας της φυλής Ragdoll, Κατερίνα Ανυφαντή, δήλωσε για τη μεγάλη διοργάνωση: «Η Cat Expo 2024 μας έκανε πραγματικά υπερήφανους για την προσέλευση του κόσμου, αποδεικνύοντας ότι η γάτα είναι ένα πλάσμα που κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη γιορτή της γάτας σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθούν άμεσα».

Χορηγός επικοινωνίας: pet-in.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ