Πλήθος κόσμου στην πρώτη μέρα υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγιάλειας για το φθινόπωρο του 2023 στα Βριλήσσια

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με το 4o Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων και με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, η γιορτή υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη οι εθελοντές με τα αδεσποτάκια βρέθηκαν στα Βριλήσσια στην πρώτη μέρα υιοθεσίας για το φθινόπωρο του 2023.

Τα υπέροχα αδεσποτάκια που βρέθηκαν όλα εγκαταλελειμμένα, ταξίδεψαν μαζί με τους εθελοντές με την ελπίδα πως θα βρουν την παντοτινή τους οικογένεια.

υιοθεσίας
Φωτο Facebook | Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Πλήθος κόσμου ήρθε για να γνωρίσει τους εθελοντές και τα υπέροχα αδεσποτάκια του συλλόγου. Κάποιοι μάλιστα έφυγαν παρέα με το νέο μέλος της οικογένειας τους αφού βρήκαν στις υπέροχες μουσούδες τους τον καλύτερό τους φίλο!

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που υιοθέτησαν και άνοιξαν το σπίτι τους για κάποιο από αυτά τα σκυλάκια, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που φιλοξενούν αυτή τη στιγμή κάποια, για να μην επιστρέψουν πάλι στο Αίγιο, τους ανθρώπους που έκαναν δωρεά στο σύλλογό μας και όλους αυτούς που έφεραν πράγματα για τα αδεσποτάκια μας», αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγάλειας.

υιοθεσίας
Φωτο Facebook | Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος επιπλέον, ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Βριλησσίων, Κωνσταντίνο Βαφειάδη, την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Πεύκης και νυν πρόεδρο των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, το 4o Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων αλλά και τους εθελοντές που ήρθαν από Αθήνα και από Αίγιο να βοηθήσουν στη γιορτή.

Η επόμενη ημέρα υιοθεσίας έρχεται σύντομα.

«Ας αδειάσουμε τα καταφύγια, ας αδειάσουμε τους δρόμους, ας έχουν όλα ένα σπίτι. Όλοι μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας. Να είμαστε υπεύθυνοι και να τα φροντίζουμε όπως τους αξίζει!» τονίζει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ