Πώς μπορείς να κάνεις εικονική υιοθεσία για τη στήριξη αδέσποτων ζώων

Τι είναι εικονική υιοθεσία; Με αφορμή πολλά μηνύματα που δέχεται η Φιλοζωική Ομάδα “Αδέσποτα Όνειρα”, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Facebook για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι εννοεί ένα καταφύγιο όταν λέει «εικονική υιοθεσία» . 

Στις εικονικές υιοθεσίες, ενισχύεται οικονομικά το καταφύγιο βοηθώντας στα έξοδα ενός ζώου που βρίσκεται στον χώρο μας, δίνοντας 12€ το μήνα, συνεισφέρετε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (αμπούλες/φάρμακα/περίθαλψη σε περίπτωση τραυματισμού/ιατρικές εξετάσεις). 

Η Διαδικασία 

Διαλέγετε, προαιρετικά, ένα αδέσποτο σκυλάκι του καταφυγίο και κατατίθεται το ποσό των 12€ στον τραπεζικό λογαριασμό της φιλοζωικής. Δεν είναι απαραίτητο η κατάθεση να γίνεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία αρκεί να γίνεται μία φορά τον μήνα. Σαφώς εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει το ποσό χωρισμένο σε δύο εξάμηνα ή κάθε μήνα.

Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική, για να συνεχίσουν το έργο τους. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια κατάθεση ή εάν τύχει κάποιο απρόοπτο και δεν μπορείτε να καταθέσετε το ποσό τον συγκεκριμένο μήνα, καλό θα ήταν να ενημερώνετε είτε στο Facebook είτε στο Instagram με ένα μήνυμα. 

Πώς γνωρίζω ότι τα χρήματά μου πηγαίνουν στα ζωάκια που επιλέγω; 

Όλα τα ζωάκια του καταφυγίου έχουν τις ίδιες ανάγκες, ζουν στον ίδιο χώρο κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Όποτε επιθυμείτε είστε καλοδεχούμενοι στο καταφύγιο για να γνωρίσετε όλα τα ζωάκια και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία.

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς οι εικονικές υιοθεσίες; 

Οι εποχές που βιώνουμε είναι δύσκολες για όλους, ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί όσο μπορεί, οι εικονικές υιοθεσίες είναι μεγάλη διευκόλυνση για ένα καταφύγιο καθώς τα εξοδα δεν είναι ποτέ σταθερά και μεταβάλλονται ανάλογα με τις ανάγκες μας συνεχώς.

Ένας άνθρωπος που βάζει μηνιαία το ποσό των 12€ κάνει πολλά παραπάνω από όσα νομίζει. Βοηθάει ουσιαστικά 31 σκυλάκια και όχι ένα. 

Η Φιλοζωική Ομάδα “Αδέσποτα Όνειρα” ευχαριστεί δημοσίως τους ανθρώπους που τους στηρίζουν τόσους μήνες μέσω των εικονικών υιοθεσιών.

«Η στήριξη σας και η αγάπη μας για τα ζωάκια είναι αυτά που δεν μας επιτρέπουν να σταματήσουμε το έργο μας!»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ