Πρώην αδεσποτάκι της Καστοριάς βραβεύτηκε σε σόου για σκύλους στην Ιρλανδία

Η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς (ΟΠΑΚ) έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη αφού δύο σκυλάκια τα οποία φρόντιζαν, ζουν ευτυχισμένα στην Ιρλανδία.

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να γνωρίζεις ότι τα αδεσποτάκια που με τόσο κόπο υπηρετείς, βρίσκουν επιτέλους την παντοτινή αγκαλιά που αξίζει να έχουν.

Πρόκειται για δύο πρώην αδέσποτα της Καστοριάς, Άρτεμις και Γιόντα, που στάθηκαν τυχερά αφού υιοθετήθηκαν από ένα ζευγάρι, τον Άγγελο Νικολάου και την Σινιάντ Κόρκοραν, οι οποίοι τους φέρθηκαν με απόλυτο σεβασμό δίνοντάς τους την ευκαιρία μίας καλύτερης ζωής και που όσες φορές και αν μετακόμισαν δεν σκέφτηκαν να τους αφήσουν πίσω.

Στη φωτογραφία ο Γιόντα (ΟΠΑΚ)

Πλέον, τα δύο πανέμορφα σκυλάκια ζουν μαζί με τη νέα τους οικογένεια στην Ιρλανδία και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες πήραν μέρος στο Belgooly Show, ένα μικρό σόου για σκύλους.

Στο σόου η Άρτεμις, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να αφαιρεθεί το ένα της ματάκι, κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Σκύλου Διάσωσης» (Best Rescue Dog) και επισήμως πια διαπρέπει στη ζωή των ανθρώπων που δεσμεύτηκαν να την αγαπούν και να την φροντίζουν για πρώτη φορά στη ζωή της.

Στη φωτο η Άρτεμις με τον μπαμπάς της Άγγελο Νικολάου τη στιγμή της βράβευσης στο Belgooly Show

«Για πρώτη φορά στη ζωή της Άρτεμις οι άνθρωποι κράτησαν την υπόσχεση τους…», γράφει με συγκίνηση η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς.

«Όχι ότι χρειαζόταν κάπως να αποδείξουν την αξία τους… αλλά να, νιώθουμε μια μικρή δικαίωση για λογαριασμό τους, για τον τρόπο που τους φέρθηκαν οι άνθρωποι που θα έπρεπε να αφιερώνουν το χρόνο και την αγάπη τους στη φροντίδα τους. Η Άρτεμις και ο Γιόντα ήταν αδέσποτα που βρέθηκαν κάποια στιγμή στα χέρια μας», αναφέρει η ομάδα ΟΠΑΚ.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ