Ραγίζει καρδιές η στιγμή που ο σκύλος συνειδητοποιεί ότι η οικογένεια του τον παραδίδει στο καταφύγιο (βίντεο)

Ο πόνος στα μάτια ενός σκύλου που παραδόθηκε σε καταφύγιο του Λος Άντζελες, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ένα βίντεο στο TikTok που αναρτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου θα ραγίσει την καρδιά σας, καθώς δείχνει τη στιγμή που ένα ημίαιμο παγκ συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. Η Μακαρόνι, ηλικίας ενός έτους, έτρεμε και ήταν φοβισμένη ενώ στα μάτια της διακρίνεται η έντονη ανησυχία της.

Η λεζάντα στο βίντεο γράφει: «Ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα που μπορείς να παρακολουθήσεις είναι η στιγμή που ένας σκύλος παραδίδεται από την οικογένειά του».

Ευτυχώς, το ίδρυμα διάσωσης HIT Living Foundation που βασίζεται στην εύρεση ανάδοχων οικογενειών είχε δύο μέλη της ομάδας εκεί που επισκέφθηκαν το καταφύγιο του South LA για να παραδώσουν μία σκυλίτσα και τα κουτάβια της σε ανάδοχες οικογένειες στις 17 Ιανουαρίου. Τότε είδαν ότι η οικογένεια έκλαιγε όταν παρέδιδε τη Μακαρόνι και αποφάσισαν να επέμβουν.

@hitlivingfoundation Introducing Macaroni! 💛 #hitlivingmacaroni🐾 #hitliving #hitlivingfoundation #adoptme #adoptabledogs #rescuedog #dogrescue #pugmix #pugmixesoftiktok ♬ Very Sad – Enchan

Η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση να παραδώσει τη Μακαρόνι, αφού έμαθε ότι κάποιος από την οικογένεια ήταν αλλεργικός. Σκέφτηκαν ότι το καταφύγιο θα ήταν το καλύτερο μέρος για να βρει η σκυλίτσα ένα άλλο σπίτι, δήλωσε στο Newsweek η ιδρύτρια του HIT Living Foundation, Χέδερ Κρόου. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα καταφύγια σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζουν έλλειψη προσωπικού, χαμηλά ποσοστά υιοθεσίας και υπερπληθυσμό, τα μέλη της ομάδας του HIT Living Foundation δεν ήθελαν να αφήσουν την Μακαρόνι.

Η Λιζ, ένα από τα μέλη της ομάδας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, αποφάσισε να κρατήσει τη Μακαρόνι στο σπίτι της για να τη βοηθήσει με τη μετάβαση. Αλλά ακόμη και αυτό ήταν σπαρακτικό.

Η Κρόου εξήγησε ότι η Λιζ κρατούσε την λυπημένη σκυλίτσα σε ένα κλουβί στο γραφείο της με την πόρτα του κλουβιού ανοιχτή.

Από τότε η Μακαρόνι έχει αποκτήσει τη δική της θέση. Της αρέσει να εξερευνά την αυλή, να κυλιέται στον καναπέ και να παίζει με τους φίλους της. Αυτά τα σκυλιά της έμαθαν “πώς να είναι σκύλος”, δήλωσε η Κρόου.

Η ιστορία της Μακαρόνι μέσα από τον λογαριασμό @hitlivingfoundation έφτασε πάνω από 230.000 προβολές, 15.600 likes και 523 σχόλια με τους χρήστες του TikTok να ελπίζουν σε ένα ευτυχές τέλος και να βρεθεί μια παντοτινή οικογένεια που θα την αγαπάει.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, οι ευχές όλων να βρει τον άνθρωπό της βγήκαν αληθινές αφού η Μακαρόνι που συγκίνησε τους πάντες, εντάχθηκε σε ανάδοχη οικογένεια που την ερωτεύτηκε και πλέον βρίσκεται στη διαδικασία υιοθεσίας, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο οργανισμός το Σάββατο 10/2.

@hitlivingfoundation Replying to @Valerina An update we know you’ve all been waiting for! 🥰 #hitlivingmacaroni🐾 #hitliving #hitlivingfoundation #dogrescue #rescuedog #pugmix #pug #pugsoftiktok #successstory ♬ R I P T I D E – ⚡️ Sped up sounds ⚡️


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ