Αν η Ρις Γουίδερσπουν ήταν σκύλος θα ήταν Γιορκσάιρ – Αναζητεί έναν σκύλο να της μοιάζει

Η λάτρης των σκύλων Ρις Γουίδερσπουν έχει μια ιδιαίτερη παράκληση για τους θαυμαστές της και τα κατοικίδια σκυλάκια τους.

Τη Δευτέρα, η 47χρονη πρωταγωνίστρια του “The Morning Show” μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι είναι σε αναζήτηση για σκύλο που της μοιάζει, ενώ παράλληλα συζητά για το ποια ράτσα πιστεύει ότι θα ήταν η ίδια αν ήταν σκυλάκι.

«Νομίζω ότι είμαι Γιόρκι», είπε αμέσως στο κλιπ η Γουίδερσπουν. «Ή, ξέρετε τι δεν είμαι; Δεν είμαι Ροτβάιλερ. Δεν είμαι Ντόμπερμαν Πίντσερ», εξήγησε, παραδεχόμενη ότι θα μπορούσε να είναι Γκόλντεν Ριτρίβερ.

«Αλλά εκείνο το μικρό Ντάκσχουντ, δεν είναι χαριτωμένο;» πρόσθεσε, πριν αστειευτεί: «Είδα ένα από αυτά τα χρυσά στο εμπορικό κέντρο και το πήρα και παραλίγο να το βάλω στην τσάντα μου».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός συνέχισε προτρέποντας όσους από τους ακολούθους της έχουν σκύλο που της μοιάζει, να επικοινωνήσουν μαζί της.

«Αν κάποιος εκεί έξω έχει σκύλο που μου μοιάζει, θα έρθω να τον γνωρίσω. Ω, θα το κάνω,» είπε «αλλά, πρέπει να συμφωνήσω. Στείλτε μου μια φωτογραφία. Θα έρθω να γνωρίσω τον σκύλο σας. Σαν Γιόρκι, σαν ένα μίνι Ντάτσχουντ. Αλλά θα πρέπει επίσης να αλλάξεις το όνομα του σκύλου σου σε Ρις Γουίδερσπουν», γέλασε.

Η Γουίδερσπουν, η οποία ξεκίνησε το Reese’s Bark Club τον Δεκέμβριο, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Οι υποβολές για το lookalike σκύλου είναι ανοιχτές 🐶».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα παράδειγμα του τι έψαχνε, μοιραζόμενη ένα στιγμιότυπο με την ίδια να ποζάρει δίπλα στον σκύλο της φίλης της Κάντας Νέλσον στο Instagram Story της. «Αυτός είναι ο σκύλος της φίλης μου @candacenelson και πρέπει να πω … ότι μοιάζουμε κάπως … συγγενείς».

Φωτο Instagram | Reese Witherspoon

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει πολλά ζωάκια. Έχει την Μίνι Περλ, ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ, τα Λαμπραντόρ, Μέιτζορ και Χάνκ, τον Λου, ἐνα Μπουλντόγκ, τον Νας, ένα Γερμανικό Ποιμενικό, και δύο γαϊδουράκια, τον Χόνκι και Τόνκι, δύο γουρουνάκια, τρεις κατσίκες και ένα άλογο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ