Ιδιοκτήτρια σκύλου γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου όταν κλέφτες άρπαξαν το γαλλικό μπουλντόγκ της – Δείτε το βίντεο

Μια γυναίκα που γαντζώθηκε σε ένα καπό αυτοκινήτου για να σώσει το αγαπημένο της γαλλικό μπουλντόγκ τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αφού έγινε viral.

Η Άλι Ζαχαρίας δήλωσε στο KTLA ότι έτρωγε το γεύμα έξω από μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Λος Άντζελες με τον σκύλο της Όνυξ στις 18 Ιανουαρίου, όταν μια γυναίκα που δεν γνώριζε άρπαξε το λουρί του και άρχισε να απομακρύνεται.

Στην αρχή η κ. Ζαχαρίας δεν σκέφτηκε ότι κάποιος έκλεβε τον σκύλο της και  ότι ήταν μία παρεξήγηση, ωστόσο στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για κλοπή.

Αφού η Άλι Ζαχαρίας ακολούθησε τη γυναίκα σε ένα λευκό τετράθυρο σεντάν KIA Forte, εκείνη φέρεται να την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πηδήξει πάνω στο καπό σε μια προσπάθεια να την εμποδίσει να φύγει.

Η Ζαχαρίας δήλωσε στο KTLA ότι θυμόταν να βλέπει τέσσερα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο και θυμόταν ότι αυτό πήγαινε “όλο και πιο γρήγορα”.

Ο Χάρισον Πέσι δήλωσε στους Los Angeles Times ότι κατευθυνόταν προς το σπίτι του και άκουσε “το τρίξιμο του αυτοκινήτου και τις κραυγές”, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τραβάει το βίντεο που έχει γίνει πλέον viral και δείχνει τη Ζαχαρίας γαντζωμένη στο καπό καθώς το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Η Άλι Ζαχαρίας τελικά κατέβηκε από το όχημα το οποίο ξέφυγε με τον σκύλο της. Αργότερα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες για μικρές εκδορές, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Η Ζαχαρίας δήλωσε στο KTLA ότι προσφέρει αμοιβή για την ασφαλή επιστροφή του, περιγράφοντάς τον ως ένα μαύρο γαλλικό μπουλντόγκ Μερλέ με μάτια διαφορετικού χρώματος, το οποίο θεωρεί “παιδί της.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει εντοπίσει δύο υπόπτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ