Η Σεραφίνα Αβραμίδου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ωδείο Αθηνών, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Μεταξύ των 42 ονομάτων των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι και αυτό της Σεραφίνας Αβραμίδου και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή με γνώμονα τα δικαιώματα των ζώων.

Η Σεραφίνα Αβραμίδου γεννήθηκε και κατοικεί στην Κυψέλη. Το πτυχίο της (BSc) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και το μεταπτυχιακό της (MBA) από πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης είναι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing/Επικοινωνία.

Eργάστηκε επί πολλά έτη σε πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς στον τομέα του Marketing και της Έρευνας Αγοράς. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ενεργή φιλόζωη ενώ από το 2008 είναι εθελόντρια στην οργάνωση SAPT Hellas κάνοντας φιλοζωικές ενημερώσεις στα σχολεία αλλά και θεραπευτική επαφή σε παιδιά ή ενήλικες με τον σκύλο της Μίκυ.

Η μεγάλη αγάπη της για τα ζώα την ώθησε να εγκαταλείψει τον κόσμο των επιχειρήσεων και από το 2016 εργάζεται στην φιλοζωική οργάνωση Animal Action Hellas. Έχει 3 σκύλους υιοθετημένους από τον δρόμο.

Από το 2019 διετέλεσε Εντεταλμένη Σύμβουλος Υπεύθυνη για τα ζώα επί δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη, ενώ οι δράσεις και τα έργα της είχαν πάντα γνώμονα την προστασία των αδυνάμων.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ