Σέρρες: Σκυλιά, γάτες, κατσικάκια και αρνιά εγκλωβισμένα σε ακατάλληλες συνθήκες – Τραγικές εικόνες

Συγκλονίζουν οι εικόνες ζώων που ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες στις Σέρρες. Την αποκάλυψη έκανε ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών ΦΟΣ ο οποίος κάνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουν στην άμεση φροντίδα αυτών των ζώων. 

Την Πέμπτη (30/3) οι εθελοντές του φιλοζωικού ομίλου έγιναν μάρτυρες μιας κατάστασης που, όπως αναφέρουν, διαδραματίζεται χρόνια τώρα, λίγο έξω από την πόλη των Σερρών. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο όμιλος μέσα από την σελίδα του στο Facebook, σκυλιά, γάτες, κατσικάκια και αρνιά βρίσκονται δεμένα και εγκλωβισμένα σε άκρως ακατάλληλες συνθήκες για την ευζωία τους με τον ιδιοκτήτη του χώρου να θεωρεί ότι τα προστατεύει και τα φροντίζει. 

Ο σκοπός της ανάρτησης έγινε για να ζητήσουν τη βοήθεια από εθελοντές για τη φιλοξενία ή υιοθεσία όλων αυτών των πλασμάτων.

«Ο σκοπός της σημερινής ανάρτησης δεν είναι για να αντιληφθούμε πόσο κακό μπορούμε να κάνουμε ως ανθρώπινο είδος είτε το θέλουμε είτε όχι… Είναι για να ζητήσουμε τη βοήθεια όλων για τη διευθέτηση αυτών των ζώων που δεν μπορούν να βρίσκονται εκεί… όχι έτσι τουλάχιστον!» τονίζει ο όμιλος.

Ο φιλοζωικός όμιλος επίσης ζητάει ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν στην κατασκευή περίφραξης ώστε να απελευθερωθούν άμεσα τα υπόλοιπα ζώα και να μπορέσουν με τον καιρό να βρεθούν λύσεις για υπεύθυνη φιλοξενία. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση: 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ