Ο σκύλος της Σμαράγδας Καρύδη, Γιάννης, μόλις έκλεισε τα 12!

Όταν μπήκε στη ζωή της Σμαράγδας Καρύδη, ο Γιάννης ήταν ένα “τσουρέκι” 35 ημερών που τον είχε φέρει ο Θοδωρής Αθερίδης και όλη νύχτα έκλαιγε.

Ο Γιάννης, το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, έχει ομορφιά, star quality και λάμψη, αλλά έκλαιγε όλη τη νύχτα και η ηθοποιός τότε ξεκαθάρισε ότι ο σκύλος έπρεπε να φύγει. «Ή αυτός ή εγώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όμως τον ερωτεύτηκε και άρχισε να μαθαίνει πώς είναι η ζωή με σκυλί, και πλέον, μετά από 12 χρόνια, συμβιώνουν αρμονικά και είναι αχώριστοι!

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ο Γιάννης είχε γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη τα γιόρτασε με μία γλυκιά ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Η Αγάπη Μου. Δε φοβάται τις καταιγίδες. Τ᾽ αυτιά του μυρίζουν σαν δεμάτι με στάχυα. Στον ύπνο του βλέπει όνειρα περιπέτειες. Τον υπηρετώ από τότε που ήταν 35 ημερών. Και μόλις έκλεισε τα δώδεκα», έγραψε στη λεζάντα αποσπώντας πάνω από 20 χιλιάδες likes.

Κοινή συνήθειά τους είναι να κολυμπάνε αλλά δεν μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα. Του αρέσει πολύ το κολύμπι και τα παιχνίδια στη θάλασσα ενώ από λιχουδιές τρώει οτιδήποτε μασιέται.

Η ηθοποιός είναι υπέρμαχος της υιοθεσίας, καθώς δεν θα αγόραζε ποτέ ζώο και ποτέ της δεν ήθελε ζώο ράτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαμά του πανέμορφου Γιάννη, έχει δημιουργήσει δικό του λογαριασμό στο Instagram @yiannisofficial και έχει συγκεντρώσει 19 χιλιάδες ακόλουθους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ