Η Κατερίνα Γκαγκάκη υιοθέτησε γατάκι – Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Ένθερμη υποστηρίχτρια των ζώων και των δικαιωμάτων τους, η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μια δυναμική σύγχρονη γυναίκα που σέβεται και υποστηρίζει πάντα τους αδύναμους.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας Πολιτών Δήμου Αθηναίων και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, είναι ένας άνθρωπος που έχει εκπληκτική σχέση με τα ζώα αφού όπως έχει η ίδια μοιραστεί, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τους τετράποδους φίλους της.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γάτες στο σπίτι από τότε που ήταν παιδί γιατί οι γονείς της δεν την άφηναν να πάρει σκύλο. Οι φίλοι της την κοροϊδεύουν ότι θα γεράσει μόνη με δεκάδες γάτες γιατί προτιμάει να μένει με εκείνες από το να είναι με κάποιον στο σπίτι.

«Στην πραγματικότητα, απλώς θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου τα ζώα. Τα κακομαθαίνω σε σημείο ανοησίας, δε βάζω κανένα όριο, γελάω, ηρεμώ, ισορροπώ μαζί τους. Συχνά κουράζομαι, βάζω και καμιά φωνή αλλά νομίζω δε με παίρνουν πλέον καν στα σοβαρά», αποκαλύπτει.

Οι γονείς της επέμεναν ότι ο τρόπος που κάποιος αντιμετωπίζει τα ζώα είναι ο καλύτερος καθρέφτης χαρακτήρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συνεχίζει την προσφορά της δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στα αδύναμα πλάσματα υιοθετώντας ένα γατάκι.

Η διευθύντρια του Zero Stray Pawject, Σταματίνα Σταματάκου, ανάρτησε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει την Κατερίνα Γκαγκάκη καθισμένη οκλαδόν στο πάτωμα κρατώντας αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Στη λεζάντα γράφει: «Αυτή είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη κάθε φορά που βλέπει ζώο… Αυτή τη φορά αυτό το ζώο το μεγαλώσαμε εμείς με μπιμπερό και μετά το υιοθέτησε εκείνη μαζί με την @kyfa. Μια υπέροχη υιοθεσία. 
Ευχαριστώ @gagakia γι’ αυτή την υιοθεσία αλλά και για τη συνολική σου προσφορά κάθε φορά κι ας μην τη διαφημίζεις».

Από την πλευρά της, η κ. Γκαγκάκη φανερά συγκινημένη από την ανάρτηση της, έγραψε: «Θες να με κάνεις να δακρύσω @stamatina_ss;;;; Το πέτυχες. 
Εγώ όμως είμαι αυτή που σε θαυμάζω και σε καμαρώνω. 
Όσο για την μικρή στη φωτο, είναι για φάγωμα!!!
 Κι έχουμε ακόμα δύο εκκρεμότητες!»

«Ας ευγνωμονούμε τέτοια σεμνά και ηθικά άτομα! Παρόλα αυτά αξίζουν να αναφέρονται ώστε να βλέπουν όλοι το παράδειγμα τους!», σχολίασε μία ακόλουθος.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ