Σοκ στο Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν σκύλο την ώρα που έπαιζε με μικρά παιδιά

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει ο πυροβολισμός σκύλου στο Ρέθυμνο την ώρα που έπαιζε αμέριμνος με δύο παιδάκια στην αυλή του σπιτιού τους. 

Όπως αναφέρει η ανάρτηση μέσα από την σελίδα, «Ζωόφιλη Δράση», ο σκυλάκος που ακούει στο όνομα Άρης, ένα μεγαλόσωμο κουτάβι 9 μηνών, έπαιζε με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας μέσα στην αυλή του σπιτιού του η οποία είναι περίκλειστη. 

Το ζώο δέχτηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο από έναν άνδρα, υπάλληλο διπλανής εταιρείας, στο κεφάλι ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού, την στιγμή που τα δύο παιδάκια ήταν δίπλα στο ζωάκι. 

Ο Άρης έχει τριάντα σκάγια στο κεφάλι, αλλά λόγω της άμεσης αντίδρασης της οικογένειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνίατρο και θα επιζήσει. 

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, ο κακοποιητής του Άρη είναι γνωστός και θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρεθύμνου. 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, που πυροβολεί χωρίς να τον νοιάζει για τα ζώα ή τους ανθρώπους γύρω του. Θεωρώ ότι από τύχη η σφαίρα ή τα σκάγια δεν χτύπησαν κανένα από τα δύο παιδάκια, ενώ ο σκυλάκος είναι επίσης τυχερός που έφαγε μόνο διασπορά από σκάγια και όχι την σφαίρα στο κεφάλι, αν και νομίζω ότι το κεφάλι του σκύλου πρέπει να ήταν ο στόχος του υποψήφιου φονιά». 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ