Σοκ στην Αυστραλία: Γυναίκα πέταξε τον σκύλο της από ταράτσα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου (βίντεο)

Η Έιμι Λι Τζατζ, μια 26χρονη γυναίκα από το Περθ, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση από αυστραλιανό δικαστήριο επειδή πέταξε τον σκύλο της ράτσας Μαλτέζε-Σιχ-Τζου, από την ταράτσα του πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου.

Η αποτρόπαια πράξη είχε ως αποτέλεσμα η 10χρονη Πρίνσες να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων εσωτερική αιμορραγία, εγκεφαλική βλάβη και τραύμα στη σπονδυλική στήλη και τη λεκάνη. Το δικαστήριο περιέγραψε το περιστατικό ως μία “προσχεδιασμένη και ηθελημένη πράξη”.

Όταν η Πρίνσες μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο από περαστικό μετά την πτώση της από ύψος 9 μέτρων διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση σοκ με πιθανή εσωτερική αιμορραγία, τραύματα στον εγκέφαλο και κατάγματα σε σπονδυλική στήλη και λεκάνη.

Ο κτηνίατρος βρήκε την 26χρονη ιδιοκτήτρια από το μικροτσίπ του σκύλου και εκείνη συναίνεσε σε ευθανασία αφού ενημερώθηκε για την έκταση των τραυμάτων και το κόστος της αποθεραπείας.

Μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη κακοποίησης ζώου που άφησε την κοινότητα σοκαρισμένη και αηδιασμένη, οι εισαγγελείς στο δικαστήριο τη χαρακτήρισαν “πρωτοφανής, σκληρή και απάνθρωπη”.

Η Έιμι ομολόγησε τη σκληρή πράξη στο Facebook, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να “ζήσει με τις ενοχές”.

«Δεν μπορώ να ζήσω με την ενοχή. Πέταξα τον σκύλο μου από τον τελευταίο όροφο του πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου και τον είδα να πέφτει στο θάνατο, αλλά επέζησε και έπρεπε να τον θανατώσουν λόγω του πόσο σοβαρά τον τραυμάτισα και όλων των ζημιών που προκάλεσα», έγραψε.

«Σκότωσα τον σκύλο μου. Θέλω να βγει η αλήθεια στο φως- με διαλύει. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο με τις ενοχές».

Η γυναίκα διέγραψε αργότερα την ανάρτηση και είπε στην φιλοζωική οργάνωση RSPCA, ότι ο λογαριασμός της είχε παραβιαστεί.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ