Μάρθα Πουλτίδου για την υπόθεση του Όλιβερ: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος»

Για όνομα που έχει ήδη γίνει γνωστό και το οποίο “έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, σχετικά με τον φερόμενο δράστη του φριχτού βασανισμού του Όλιβερ, στην Αράχωβα.

Μιλώντας στον Focus, υποστήριξε αρχικά πως “ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε”, για να προσθέσει: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», συνέχισε.

«Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα θα κρυφτεί».

Τι λέει καθηγητής κτηνιατρικής

Υπενθυμίζεται πως για κακοποίηση του 8χρονου χάσκυ Όλιβερ από άνθρωπο μίλησε και καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει οριστεί ως τεχνικός σύμβουλος της υπόθεσης από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω καθηγητής επιβεβαίωσε την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου, Κλεονίκης Τόλα, που πρώτη εξέτασε τον Όλιβερ και διαπίστωσε τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο ενώ δεν καταγράφηκαν δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

Πηγή: news247.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ